«Ήταν ένας φίλος, ένας συνεργάτης, δίπλα μου σε ότι τον είχα χρειαστεί…»

Για τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη μίλησε στη ραδιοφωνική συχνότητα του Supersport FM, ο πρόεδρος της εταιρείας Ανδρέας Παντελή. Τους δύο άντρες, του συνέδεε, πολύχρονη φιλία, με τον Ανδρέα Παντελή να έχει να λέει τα καλύτερα για τον φίλο που έχασε.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο πρόεδρος.

Για τον Κωστάκη Κουτσοκούμνη:

«Σε τέτοιες ώρες ότι και να πούμε, είναι άνευ ουσίας. Ήταν ένας φίλος, ένας συνεργάτης, δίπλα μου σε ότι τον είχα χρειαστεί. Ήταν ένας πανέξυπνος άνθρωπος, που γεννήθηκε και ζυμώθηκε μέσα στο ποδόσφαιρο. Με το πέρασμα των χρόνων είχε αποκτήσει τεράστια εμπειρία που θεωρώ δύσκολο να βρεις ανθρώπους που μπορούν να εργαστούν με αυτό τον τρόπο στο ποδόσφαιρο».

Για αυτά που ξεχώρισε στον χαρακτήρα του:

«Είναι μεγάλο το κενό που αφήνει. Αυτό που κρατάω είναι η ακεραιότητα του χαρακτήρα του και ο τρόπος που χειριζόταν όλα τα θέματα του ποδοσφαίρου. Είχε την οξυδέρκεια να ξεπερνά όλα τα προβλήματα, πολλές φορές και με προσωπικό κόστος».

Για στιγμές που θυμάται:

«Ήταν ένας άνθρωπος που τα περισσότερα προβλήματα τα κρατούσε μέσα του. Δύσκολα τα εκμυστηρευόταν. Όταν μαζεύονταν πολλά προβλήματα, επιζητούσε να βρεθούμε 2-3 φίλοι να τα συζητήσουμε».

Για το έργο του στο οικονομικό κομμάτι του ποδοσφαίρου:

«Πέραν από το αγωνιστικό, στο ποδόσφαιρο περιστρέφονται όλα γύρω από το οικονομικό. Εργάστηκε πολύ σοβαρά, ήταν κάποια θέματα πέραν των τηλεοπτικών που ήταν πρωτοστάτης, ήταν ηγέτης, χωρίς την δική του παρουσία ίσως να μην είχαμε το αίσιο τέλος των περισσοτέρων. Ο Θεός να τον αναπαύσει γιατί πέρασε μια ζωή πολύ δύσκολη. Πρέπει να τον έχουμε όλοι μέσα μας και να τον σκεφτόμαστε. Είναι ξεχωριστές οι στιγμές».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ