Γιατί είναι ακόμη πιο σημαντική η νίκη με την ΑΕΛ

Η ομάδα μας κατάφερε και πέρασε με διπλό από το Τσίρειο, κόντρα σε μια ομάδα που έπαιζε το τελευταίο της χαρτί για την Ευρώπη και ήθελε πάση θυσία τη νίκη. Είχαμε τις πολύ σημαντικές απουσίες των Ντουγκλάο-Στρούνα, αλλά και την πίεση από την ΑΕΚ η οποία κέρδισε προηγουμένως την Ομόνοια στο ΓΣΠ και ανέβηκε προσωρινά στην τρίτη θέση.

Ανάμεσα σε αυτά, έπρεπε να αντιμετωπίσει και την εξτρά κούραση από τις δυο συνεχόμενες αναμετρήσεις με τον Απόλλωνα, για πρωτάθλημα και κύπελλο, την ώρα που οι αντίπαλοι είχαν μπροστά τους μια γεμάτη βδομάδα προετοιμασίας. Με αυτά τα δεδομένα, η χθεσινή νίκη είναι πάρα πολύ σημαντική και κρίνεται ως άλμα εξόδου στην Ευρώπη. Επιπλέον είναι ακόμη πιο σημαντική καθότι ακολουθεί διακοπή και εν τη επιστροφή της ομάδας, πέραν από τις απαραίτητες ανάσες, θα μετρήσουμε και επιστροφές.

Εικάζουμε πως στο επόμενο ντέρμπι με την Ομόνοια θα επιστρέψει τόσο ο Ντουγκλάο, όσο και Στρούνα, ενώ σε πορεία επιστροφής θα είναι και ο Αρτυματάς. Γεμίζει δηλαδή η ομάδα στην τελική ευθεία, και αυτό είναι πολύ σημαντικό στην προσπάθεια της υλοποίησης των στόχων που τέθηκαν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ