«Δεν μπορούμε να μιλάμε για διαιτησία»

Λανθασμένες έκρινε τις δηλώσεις του Φανούριου Κωνσταντίνου, ο πρόεδρος της εταιρείας Ανδρέας Παντελή, σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις στη συχνότητα του Active.

Αναλυτικά πιο κάτω τα όσα δήλωσε ο Ανδρέας Παντελή.

Για την ισοπαλία 1-1 και τις πιθανότητες πρόκρισης είπε: «Ήταν εξαρχής ένα δύσκολο παιχνίδι. Όλα τα ματς με τον Απόλλωνα έχουν μορφή ντέρμπι και δεν νομίζω ότι κάποιος έχει προβάδισμα. Τα τελευταία παιχνίδια έδειξαν πως είναι εξίσου δυνατές οι δύο ομάδες και μπορούν να πάρουν τη νίκη αν είναι σε καλή μέρα. Ένα παιχνίδι κυπέλλου είναι διαφορετικό. Ο γρήγορος τραυματισμός του Στρούνα μας άλλαξε τα σχέδια και χάσαμε κάπως έδαφος και χρειάστηκε να πιέσουμε στο δεύτερο ημίχρονο για να ισοφαρίσουμε. Είναι ένα αποτέλεσμα με διαφορές απόψεις, όμως, στην κατάληξη αποδείχθηκε πως είμαστε καλή ομάδα και μπορούμε να διεκδικήσουμε καλό αποτέλεσμα απέναντι σε όλες τις δυνατές ομάδες. Έχουμε παίξει φέτος τέσσερα ματς με τον Απόλλωνα και σε όλα υπήρξαν γκολ. Στα σημεία το εκτός έδρας γκολ βοηθά κάπως τον Απόλλων, αλλά σημασία έχει πως θα βρεθούν οι ομάδες στον επαναληπτικό».

Για τα παράπονα του εκπροσώπου Τύπου του Απόλλωνα Φανούριου Κωνσταντίνου σχετικά με τη διαιτησία, είπε: «Είναι λανθασμένες οι δηλώσεις του Φανούριου για τη διαιτησία. Μετά από ένα δυνατό ματς με δυνατές ομάδες που διεκδικήσαν θετικό αποτέλεσμα, δεν μπορούμε να μιλάμε για διαιτησία. Μπορούσαμε κι εμείς να παραπονεθούμε για τον Στρούνα που από το 15’ βγήκε με δύο σπασμένα δόντια. Λανθασμένα τοποθετήθηκε και μπαίνουμε σε μια διαδικασία που ο καθένας πρέπει να προστατέψει την ομάδα του.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ