«Δεν μας ενδιαφέρει τι λέγεται για ενδιαφέρον άλλων ομάδων για παίκτες μας»

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ, την πορεία της ομάδας αλλά και τις φήμες περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων για ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό «active» ο εκπρόσωπος Τύπου της Ανόρθωσης, Σάββας Πηλακούτας.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για τη νίκη επί της ΑΕΛ:
«Είναι αλήθεια πως η Ευρώπη έχει λείψει από την Ανόρθωση. Καταφέραμε να πετύχουμε μια σημαντική νίκη το Σάββατο που μας κρατά σε ευρωπαϊκή τροχιά. Αυτό που μας απασχολούσε ήταν αν θα μας επηρέαζε η κούραση με τα δυο συνεχόμενα παιχνίδια με Απόλλωνα. Στο ξεκίνημα είχαμε πρόβλημα αλλά όσο περνούσε ο χρόνος καταφέρναμε να το ξεπεράσουμε και να πάρουμε την νίκη. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια πολυ καλή ομάδα, μέσα στην έδρα της και καταφέραμε να κερδίσουμε και την κούραση».

Για την πορεία της Ανόρθωσης και το ότι σκόραραν αρκετοί ποδοσφαιριστές:
«Διαθέτουμε αρκετούς παίκτες που έχουν πετύχει γκολ τη φετινή περίοδο, χωρίς να υπάρχει κάποιος που ξεχωρίζει για τα πολλά τέρματα όμως. Το σημαντικό ωστόσο για εμάς είναι τα γκολ απ΄ όποιον και αν προέρχονται να μας βοηθούν να φτάνουμε στην ουσία που είναι οι νίκες στα παιχνίδια και η επίτευξη του στόχου στο τέλος της σεζόν».

Για τις ανανεώσεις :
«Για το θέμα Αρούς και άλλων παικτών θα το χειριστεί ο προπονητής αλλά και η διοίκηση για το τι θα γίνει. Δεν μας ενδιαφέρει τι λέγετε για ενδιαφέρον άλλων ομάδων για παίκτες μας, αυτό που θα κάνουμε εμείς είναι να συζητήσουμε μαζί με παίκτες που θεωρούμε πως αξίζουν να μείνουν στο ρόστερ και την νέα σεζόν, να δούμε τις προθέσεις τους και τις επιθυμίες τους και ακολούθως θα δούμε τι θα γίνει».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ