Αποκάλυψε τις επαφές ο Ράγιος!

Όπως σας ενημερώσαμε χθες, Ανόρθωση και Ρούμπεν Ράγιο είναι κοντά στην ανανέωση της συνεργασίας τους!

Στη «Μεγάλη Κυρία» πιστεύουν πολύ στην αξία του, ενώ είναι και επιθυμία του Λέβι όπως ο σχεδιασμός της νέας χρονιάς συμπεριλαμβάνει και τον Ισπανό, ως ένα από τα βασικά γρανάζια του φετινού κορμού.

Η παραμονή του Λέβι θεωρείται δεδομένη, μιας τόσο η ομάδα μας όσο και ο ίδιος επιθυμούν συνέχιση της συνεργασίας τους. Από τους ποδοσφαιριστές ανανέωθηκε ήδη το συμβόλαιο του Πράνιτς, θα ασκηθεί η όψιον ανανέωσης στον Ντουγκλάο ενώ παράλληλα θα γίνουν και προσπάθειες να παραμείνει ο Μιχάλ Ντούρις, που όλοι στην ομάδα είναι ικανοποιημένοι τόσο με την απόδοση του… όσο και τη συμπεριφορά του. Θυμίζουμε πως συμβόλαιο για τη νέα χρονιά, διατηρούν οι Σίλτενφελντ, Ζοάο Βίκτορ, Κοφφί, Στρούνα, Ιγκεμπόρ και Καρλίτος

Σε δηλώσεις που παρέθεσε στην ιστοσελίδα balla.com.cy ο Ρούμπεν Ράγιο αποκάλυψε ματαξύ άλλων, τις συζητήσεις με την Ανόρθωση. Συζητήσεις που δεν αποκλείεται σύντομα να φέρουν και θετικές εξελίξεις ανάμεσα στις δυο πλευρές!

Ο Ισπανός μέσος ανέφερε σχετικά:
«Είμαστε σε συζητήσεις με την ομάδα για να μείνω και θα δούμε τι θα γίνει. Τώρα είμαι επικεντρωμένος στο στόχο της Ευρώπης με την ομάδα»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ