Ανόρθωσις 1 – 1 Απόλλων: Πάμε για την πρόκριση στη Λεμεσό

Το γκολ του Πράνιτς στο 56ο λεπτό της τέταρτης φετινής μάχης με τον Απόλλων κράτησε την ομάδα μας στο παιχνίδι της πρόκρισης μετά από ένα αγώνα με πολλή ένταση και δυνατά μαρκαρίσματα. Το ισόπαλο σκορ με γκολ σίγουρα δεν δίνει προβάδισμα πρόκρισης για την ομάδα μας η οποία ιδιαίτερα στα τελευταία στάδια της αναμέτρησης παρουσιάστηκε κουρασμένη και ανύμπορη να πιέσει μαζικά τον αντίπαλο.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με αρκετό πάθος και μαρκαρίσματα ξεκίνησε η αναμέτρηση με την ομάδα μας να δυσκολεύεται να κρατήσει μπάλα και την απουσία του Ράγιο να είναι εμφανής. Στο 12ο λεπτό η ατυχία κτύπησε με τον Στρούνα να τραυματίζεται από κτύπημα του Ζάντερ στο πρόσωπο και να αποχωρεί νωρίς, με τον Οικονομίδη να παίρνει τη θέση του, την ίδια στιγμή που ο Βίκτορ οπισθοχώρησε στο κέντρο της άμυνας. Στο 20ο λεπτό μετά από ολιγωρία στην αμυντική γραμμή ήρθε το 0-1 με σουτ μέσα από την περιοχή, με την ομάδα μας να μην βγάζει αντίδραση και τη μεσαία γραμμή να υπολειτουργεί. Στο 42ο λεπτό ο Σισέ έκανε την ατομική ενέργεια από αριστερά με τον Ντούρις να κερδίζει την κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής αλλά να αστοχεί. Ο προπονητής αμέσως μετά απέσυρε τον αρνητικό Αράζ και επιστράτευσε τον Καλό, ο οποίος στο 44ο λεπτό σημάδεψε τον Ιγιεμπόρ που αστόχησε με προβολή μέσα από τη μεγάλη περιοχή.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με σαφώς διαφορετική εικόνα παρουσιάστηκε στην επανάληψη η ομάδα μας η οποία κράτησε μπάλα με τον Πράνιτς να απειλεί με εκτελέσεις κόρνερ. Στο 55ο λεπτό ο Ιγιεμπόρ είδε το σουτ του να σταματά στο χέρι του Γιούστε με τον Πράνιτς να στήνει τη μπάλα στην άσπρη βούλα και από εκεί να ισοφαρίζει σε 1-1. Στο 65ο λεπτό ένα σουτ του Κοφί έφυγε απελπιστικά έξω, όπως και μια προσπάθεια του Καλό πέντε λεπτά αργότερα. Στο 73ο λεπτό ο Ντούρις πίεσε τον Βάλε και τον οδήγησε σε λάθος με την ομάδα μας να αυξάνει την πίεσή της στα όρια της αντίπαλης περιοχής. Στο 74ο λεπτό ο Καλό κιτρινίστηκε επειδή σπρώχθηκε από τον Ζάντερ ο οποίος γλίτωσε την αποβολή, με τον Σισέ στο 78ο λεπτό να υποδεικνύεται λανθασμένα σε θέση οφσάιντ. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Αρούς με εκπληκτική επέμβαση κράτησε την εστία μας απαραβίαστη, με την είσοδο του Καμαρά να μην δίνει το κάτι παραπάνω με το 1-1 να είναι το τελικό σκορ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ