Άνοιξε η όρεξη του Ζοάο, βλέπει και ψηλότερα (δηλώσεις)

Οι κεφαλιές του Ζοάο Βίκτορ ανακηρύχθηκαν ως οι μαγικές στιγμές της εβδομάδας. Με τον αρχηγό της ομάδας μας, με κεφαλιά να τροφοδοτεί τον Σίφο για το πρώτο γκολ, ενώ με κεφαλιά σημείωσε το δεύτερο γκολ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο χρυσοκέφαλος αρχηγός:

«Δεν έχω κάποιο μυστικό, απλά νομίζω ότι μετράει το πόσο πολύ θέλεις να σκοράρεις, επομένως πρέπει να είσαι στο σωστό σημείο και χωρίς να έχεις αντιπάλους κοντά σου. Προσπαθώ να κινούμε αρκετά ώστε να μην τους αφήνω να με ακουμπάνε και να είμαι ελεύθερος να σκοράρω.

Νομίζω ότι ήταν ένα μεγάλο βήμα για εμάς, για να πετύχουμε τον στόχο μας. Επειδή γνωρίζουμε ότι έχουμε βάλει έναν στόχο από την αρχή της σεζόν και θεωρώ ότι είμαστε πιο κοντά στον να τον πετύχουμε. Την ίδια στιγμή όμως, είμαστε πιο κοντά και με τις δύο ομάδες που είναι στην κορυφή του πρωταθλήματος και ακόμα πιστεύουμε ότι μπορούμε να τους φτάσουμε.

Καταρχάς θέλω να πω ότι είναι κάτι που συνηθίζουμε να δουλεύουμε στις προπονήσεις. Θέλω να αφιερώσω αυτές τις στιγμές πρώτα από όλα στον Θεό, επειδή πιστεύω ότι είμαι ευλογημένος, με τον να σκοράρω και να είμαι εδώ στην Ανόρθωση, στους φιλάθλους μας που πάντα μας υποστηρίζουν, πάντα έρχονται στους αγώνας μας και τους χρειαζόμαστε και φυσικά στην οικογένεια μου, την γυναίκα μου και τους γιούς μου, όπως και στους συμπαίκτες μου.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ