Έχοντας ως κορυφαίο τον αρχηγό της, η ομάδα μας κατάφερε να πάρει δεύτερο σερί διπλό απέναντι στην ΑΕΛ στο Τσίρειο και να πάει στη διακοπή από θέση ισχύος. Η κούραση ήταν ένας επιπλέον αντίπαλος ωστόσο με προσεγμένη τακτική και έμφαση στα μετόπισθεν, ο προπονητής επέλεξε να κτυπήσει στις στημένες φάσεις και δικαιώθηκε πανηγυρικά καθώς το κεντρικό αμυντικό δίδυμο σκόραρε εξασφαλίζοντας ηρεμία κατά την διάρκεια της διακοπής που ακολουθεί.

ΕΝΤΕΚΑΔΑ
Δίχως εκπλήξεις ήταν η εντεκάδα της ομάδας μας, από τον Ρόνι Λέβι. Ο Ισραηλινός τεχνικός, αν και ο Ράγιος δεν ήταν απόλυτα ετοιμός, του έδωσε φανέλα βασικού. Ως εκ τούτου η ομάδα μας παρατάχθηκε με τον Αρούς κάτω από τα δοκάρια, τον Κοφφί δεξιά, τον Πράνιτς αριστερά και τους Ζοάο και Σίφο να αποτελούν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στη μεσαία γραμμή, ως ανασταλτικοί χαφ ήταν οι Νόσα και Γκάντσεφ, με τον Ράγιο να κινείται σε ένα ελεύθερο επιτελικό ρόλο. Ο Σισέ ως είθισται ήταν στο αριστερό άκρο, ο Καρλίτος στο δεξιό και ο Ντούρις στην κορυφή της επίθεσης.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Η ΑΕΛ απείλησε πριν την συμπλήρωση του πρώτου λεπτού, με τον Αρούς να αποκρούει το σουτ του Γκαμπιονέτα, ωστόσο η ομάδα μας απάντησε άμεσα στις καλές στιγμές, με την κεφαλιά του Ντούρις στο 3ο, από πλεονεκτική θέση, να είναι άστοχη. Στο 8ο λεπτό ο Σλοβάκος σημειώσει τέρμα, μετά από κάθετη τροφοδότηση του Ράγιος, περνώντας και τον Βοζίνια, με τον βοηθό όμως να ακυρώνει το γκολ ως οφσάιντ.

Το δεύτερο τέταρτο του ημιχρόνου, η ομάδα μας είχε περισσότερο παθητικό ρόλο και κινδύνεψε σε μία δύο περιπτώσεις να δεχθεί τέρμα, όμως είτε ο Αρούς είτε η αστοχία των γηπεδούχων διαφύλαξαν το μηδέν. Στο 33ο λεπτό μετά από μπαλιά του Κοφί, ο Ράγιος πήρε την φαλτσαριστή κεφαλιά, με τον Βοζίνια να αναγκάζεται να αποκρούσει σε κόρνερ. Δέκα λεπτά αργότερα, ο Σίφο έμελλε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα μας, μετά από εκτέλεση κόρνερ  του Ράγιος, με τον Ζοάο να παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, με την μπάλα να καταλήγει στον Κροάτη. Από εκεί ο σκόρερ ήταν αμαρκάριστος εντός της μικρής περιοχής και με προβολή σημείωσε το 0-1, σκορ που δεν άλλαξε μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Δεν διαφοροποίησε τα δεδομένα ο προπονητής με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου με την ΑΕΛ να απειλεί με δύο σερί κόρνερ και το μηδέν παθητικό να παραμένει. Με τον ίδιο τρόπο ήρθε η πρώτη προϋπόθεση για την ομάδα μας στο 50ο λεπτό, με τον Πράνιτς εφτά λεπτά αργότερα να ξεχύνεται στην αντεπίθεση και να σημαδεύει τον Ντούρις ο οποίος πλάσαρε μόλις έξω. Το ζητούμενο ήρθε μετά από ένα φάουλ που κέρδισε ο πεισματάρης Σισέ από αριστερά με τον Πράνιτς να στέλνει τη μπάλα συστημένη στο κεφάλι του Βίκτορ και από εκεί στα δίκτυα για το 0-2.

Στο 70ο λεπτό ο προπονητής είχε την πολυτέλεια να αποσύρει τον Ράγιο και να επιστρατεύσει τον Παλάνκα την ίδια ώρα που η ΑΕΛ έριξε και δεύτερο επιθετικό στο παιχνίδι. Βίκτορ και Σίλντεφελντ είχαν καθοριστικές παρεμβάσεις σε μπαλιές στην περιοχή του Αρούς με τους Σισέ και Κοφί με ατομικές ενέργειες από δεξιά να προσπαθούν να κάνουν τη ζημιά στην αντεπίθεση. Στο 77ο λεπτό ο Παλάνκα κάλυψε μια απόσταση 15 μέτρων και τροφοδότησε τον Ντούρις του οποίου η σέντρα σταμάτησε στον Αϊρόσα, με τον Γκάντσεφ δέκα λεπτά πριν το φινάλε να αποχωρεί αφού ένιωσε ενόχληση, παραδίδοντας τη σκυτάλη στον Οικονομίδη. Η ομάδα μας έφτασε κοντά στο γκολ στο 89ο λεπτό με τον Καλό να πατά περιοχή και να βλέπει το σουτ του να σταματά σε αμυντικό και ενώ ο προπονητής έκλεισε τον κύκλο των αλλαγών με τον Αράζ αντί του Ντούρις.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ