Τις θυμάστε;

Ο Χατζηλιασής και το ΑΠΟΕΛ νόμισαν επειδή η Ανόρθωση εδώ και τρία χρόνια είναι χωρίς τίτλο, έπαψε να είναι το αφεντικό στην κυπριακή πετόσφαιρα και η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις τίτλων στον θεσμό, με μακρά διαφορά από τον δεύτερο.

Η ομάδα που δίδαξε το βόλλεϋ στην Κύπρο είναι η Ανόρθωση. Ακόμη και τα τελευταία 3  χρόνια που είναι στα κάτω της, αποτελεί μία άκρως υπολογίσιμη αντίπαλο για τους πιο δυνατούς οικονομικά αντιπάλους, που τους προκαλεί τον σεβασμό. Κάτι που δεν μπορούμε να πούμε για τον ΑΠΟΕΛ, που το τμήμα πετόσφαιρας του πρόσφατα λειτούργησε ξανά και για χρόνια αποτελούσε και αποτελεί σάκο του μποξ.

Για να δούμε πότε ήταν το τελευταίο πρωτάθλημα, αυτών που σήμερα έβγαλαν τη γλώσσα τους περίπατο, ανατρέξαμε στη δύναμη του διαδικτύου. Αυτό ήταν το 1985.

Τότε στην μόδα ήταν φωτογραφικές μηχανές τύπου polaroid, βγήκαν για πρώτη φορά τα windows 1.0, και είχε κυκλοφορήσει το πρώτο κινητό στον κόσμο. Όσο για τον στοιχηματισμό, ήταν ο καιρός του ΠΡΟ-ΠΟ αλλά και των αγγλικών πουλς…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ