Το τεράστιο ευχαριστώ και το μήνυμα με νόημα

Ως MVP της αγωνιστικής που μας πέρασε για την ομάδα μας, ανακηρύχθηκε ο Ρούμπεν Ράγιος, με τον Ισπανό να κάνει δηλώσεις για τη βράβευση του, αλλά και για το επόμενο παιχνίδι με την ΑΕΛ.

Ο Ισπανός εξέφρασε τη χαρά του για τη νίκη και την ανάδειξη του ως πολυτιμότερου, λέγοντας πως για να νικήσουμε την ΑΕΛ στην Λεμεσό πρέπει να αποφύγουμε τα λάθη, ενώ τόνισε πως και στα καλά και στα κακά, πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ράγιος:

«Είμαι πολύ χαρούμενος τόσο για την νίκη της ομάδας όσο και για την ανάδειξη μου ως MVP. Είναι πολύ θετικό και με χαροποιεί ιδιαίτερα το ότι κατάφερα να σκοράρω. Σίγουρα στόχος μου είναι να προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι και να μπορώ να χαρίζω νίκες στην ομάδα. Σε κάθε παιχνίδι προσπαθώ να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και την ίδια στιγμή μέσα από τις προπονήσεις και την δουλειά που κάνω να βελτιώνομαι ως ποδοσφαιριστής. Σίγουρα το κάθε γκολ που πετυχαίνεις σου δίνει αυτοπεποίθηση για τη συνέχεια και σε βοηθάει ιδιαίτερα αλλά το σημαντικό για μένα είναι να κερδίζει η ομάδα.

Είναι πάρα πολύ σημαντικό το παιχνίδι που ακολουθεί με αντίπαλο την ΑΕΛ. Σίγουρα για να κερδίσουμε θα χρειαστεί να τα δώσουμε όλα, να αποφύγουμε τα όποια λάθη ίσως κάναμε σε προηγούμενους αγώνες και την ίδια στιγμή να παρουσιάσουμε στο γήπεδο όλα αυτά που δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις.

Θα θέλαμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο για την μέχρι τώρα στήριξη του και να υποσχεθούμε πως θα τα δίνουμε όλα στο γήπεδο για να τους κρατήσουμε δίπλα μας. Το πιο σημαντικό ωστόσο απ’ όλα είναι πως ακόμα και στις άσχημες στιγμές θα πρέπει όλοι να είμαστε ενωμένοι, ποδοσφαιριστές, κόσμος και όλοι όσοι εργάζονται για την Ανόρθωση. Όσου τους χρειαζόμαστε στις καλές στιγμές, άλλο τόσο τους χρειαζόμαστε και στις κακές, καθώς μαζί και ενωμένοι είμαστε ακόμα πιο δυνατοί.»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ