Συλληπητήρια ανακοίνωση για τον Δρ. Ντίνο Αδάμ

Άλλη μια σημαντική προσωπικότητα της Πόλης μας και της Ανόρθωσης «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι.

Ο λόγος για τον Ντίνο Αδάμ από την Αμμόχωστο , οδοντίατρο και πρώην πρόεδρο του Συλλόγου μας.

Υπηρέτησε το Σύλλογο μας σαν μέλος του Δ.Σ. τη περίοδο 1955-57 με πρόεδρο μια τεράστια φυσιογνωμία , τον Αναστάσιο Οικονομίδη.

Επανήλθε στα διοικητικά το 1962 με πρόεδρο τον αείμνηστο Δρ. Μιχάλη Κιαγιά καθώς επίσης και τη περίοδο 1963-1966 με πρόεδρο τον αείμνηστο Νικόλα Αντωνίου.

Ανέλαβε τα ηνία του Συλλόγου σαν πρόεδρος τη περίοδο 1969 – 1970.

Στα δύσκολα χρόνια του απελευθερωτικού αγώνα της ΕΟΚΑ , και συγκεκριμένα στις 24 Ιουλίου του 1956, όταν οι Άγγλοι έκλεισαν με διάταγμα για εννέα μήνες το ιστορικό οίκημα στη στοά Χατζήμιχαηλ επί της οδού Ερμού λόγω της εθνικής δράσης των μελών του Συλλόγου, το οδοντιατρείο του Ντίνου Αδάμ έγινε ένας από τους χώρους συγκέντρωσης του τότε ΔΣ για συνεδρίες. Το ίδιο θα συνέβαινε και αργότερα όταν η Ανόρθωση έμεινε άστεγη μετά την ανατίναξη του οικήματος της τον Ιούλιο του 1958.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου αλλά και ολόκληρη η οικογένεια της Ανόρθωσης εκφράζει τα ειλικρινή συλλυπητήρια της στους οικείους του εκλιπόντος.

Αντιπροσωπεία του Δ.Σ. θα παραστεί στη κηδεία που θα γίνει σήμερα Δευτέρα στην παλιά εκκλησία της Αγίας Παρασκευής στη Λακατάμια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ