Πάνοπλη, με τον κόσμο για το 2-0!

Η ώρα για το πιο μεγάλο παιχνίδι τη φετινή χρονιά, έχει φθάσει, Η ομάδα μας υποδέχεται απόψε στο «Κίτιον» την Ομόνοια, με μοναδικό στόχο το 2-0 στη σειρά, που θα τη φέρει ένα βήμα πιο κοντά στην πρόκριση στους τελικούς.

Ο Γιώργος Κυριάκου δεν μπορεί να υπολογίζει στον Φελίπε, που δεν ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αποκόμισε στο τελευταίο παιχνίδι. Καταγράφεται όμως μία επιστροφή, αυτή του Κόκκινου, ο οποίος επιστρέφει μετά από τιμωρία λόγω κίτρινων καρτών και να τίθεται και αυτός στη διάθεση του κόουτς.

Το σπάσιμο της έδρας της Ομόνοιας της περασμένη εβδομάδα ήταν το πρώτο βήμα, το οποίο για να έχει σημασία, θα πρέπει να κερδίσουμε απόψε. Για να πετύχουμε κάτι τέτοιο και για να αισθανθούν οι παίκτες μας πως παίζουν εντός έδρας, θέλουμε τη μαζική και θερμή υποστήριξη από τον κόσμο μας. Μακριά από ακρότητες, με παλμό και φωνή να στηρίζουν την ομάδα μας, καθ’ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι ορίστηκε να ξεκινήσει στις 20:30 με την τιμή εισόδου να ορίζεται στα 5 ευρώ. Σημειώνεται πως εισιτήρια θα διατίθενται στις εισόδους του σταδίου. Παράλληλα για όσους ενδιαφέρονται, στις εισόδους θα πωλούνται και ημερολόγια του τμήματος, με σκοπό την άμεση οικονομική ενίσχυση της ομάδας μας. Η τιμή των ημερολογίων έχει οριστεί στα 10 ευρώ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ