Ομόνοια 6 – 7 Ανόρθωσις: Θρύψαλα η έδρα και τώρα το «Κίτιον»

Την έδρα της Ομόνοιας έσπασε από τον πρώτο κιόλας αγώνα της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος η ομάδα μας. Παρά το γεγονός ότι τα παιδιά του Γιώργου Κυριάκου τερμάτισαν στην τρίτη θέση της πρώτης φάσης της σεζόν και είχαν να αντιμετωπίσουν την πρωτοπόρο, έδειξαν ότι δεν μασούν από έδρες και πλέον η πρόκριση στον τελικό περνά από το «Κίτιον». Η κανονική διάρκεια της αναμέτρησης έληξε με σκορ 4-4 και μετά από μια άγονη παράταση, ο αγώνας οδηγήθηκε στα πέναλτι εκεί όπου η ομάδα μας έκανε το τρία στα τρία και έφυγε θριαμβευτικά από τη Λευκωσία.

Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για την ομάδα μας καθώς το σκορ ημιχρόνου μας βρήκε με τρία γκολ πίσω. Η έναρξη της επανάληψης βρήκε τους φουτσαλιστές μας σε σαφώς καλύτερη κατάσταση μειώνοντας σε 3-2, ωστόσο ο αντίπαλος βρήκε τον τρόπο να ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 4-2. Η αντεπίθεση διαρκείας δεν κόπασε και έτσι στο 38ο λεπτό η ομάδα μας επέστρεψε για τα καλά στη διεκδίκηση του διπλού ισοφαρίζοντας σε 4-4 και έστειλε τον αγώνα στην παράταση.

Εκεί μίλησε η ψυχραιμία των δικών μας παικτών με αποτέλεσμα να γίνει το 0-1 στη σειρά με τον δεύτερο αγώνα να γίνεται στο «Κίτιον» την Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ