Να πλησιάσει τον τίτλο, με έβδομο παίκτη τον κόσμο…

Με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα τη φέρει πιο κοντά στο τίτλο του πρωταθλήματος μετά από πέντε χρόνια, υποδέχεται απόψε στις 20:00 τον Απόλλωνα, η γυναικεία πετοσφαρική ομάδα του συλλόγου μας.

Η αποστολή των κοριτσιών του Φοίνικα, κάθε άλλο παρά εύκολη μπορεί να κριθεί, μιας και απέναντι τους έχουν την ομάδα που μονοπωλεί τους τίτλους τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο τη φετινή χρονιά, οι παίκτριες του Αλεξάντερ Μπόσκοβιτς, έδειξαν πως δεν έχουν να ζηλέψουν σε τίτποτα από αυτές του Απόλλωνα, μιας και τις κέρδισαν, τόσο στο παιχνίδι του Super Cup τον Οκτώβριο όσο και πριν 15 μέρες στην έδρα μας, στα πλαίσια της τελευταία αγωνιστικής της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Θρίαμβο που θέλουν να επαναλάβουν απόψε τα κορίτσια της Ανόρθωσης, μιας και με καθαρή νίκη (3-0, 3-1), θα πάρουν σημαντικό προβάδισμα στο βαθμολογικό πίνακα, που θα τις κάνει το ακλόνητο φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Θα ξεφύγουν τρεις βαθμούς από τον Απόλλωνα και θα συνεχίσουν την πορεία τους προς τον τίτλο.

Καταλυτικό ρόλο για τη σημαντική αυτή νίκη, αναμένεται να διαδραματίσει ο κόσμος της ομάδας, που οφείλει να είναι ο έβδομος παίκτης απόψε στο παρκέ της κλειστής αίθουσας της ομάδας μας στη Λευκωσία και να σπρώξει την ομάδα μας στη νίκη.

Το παιχνίδι ορίστηκε να ξεκινήσει στις 20:00.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ