«Γνωρίζω πως οι φιλοδοξίες είναι ψηλές…»

Ξέρω πολλά για την ομάδα καθώς εδώ έπαιζαν παλιά έξι Σλοβένοι παίχτες και είμαι και εγώ από την Σλοβενία, ήταν το αρχικό σχόλιο του Αντράζ Στρούνα σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα themasports.com.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Στρούνα:

– Ήρθες τώρα τον Ιανουάριο στην Ανόρθωση, τι ξέρεις για την ομάδα;

«Ξέρω πολλά για την ομάδα καθώς εδώ έπαιζαν παλιά έξι Σλοβένοι παίχτες και είμαι και εγώ από την Σλοβενία. Μιλήσαμε για την ομάδα, μου είπαν πως είναι από τις πιο φιλόδοξες ομάδες του νησιού, γνωρίζω πως οι φιλοδοξίες είναι ψηλές. Μου αρέσει αυτό και πρέπει να κοιτάξουμε πως θα πετύχουμε το καλύτερο για τον σύλλογο».

Την Τετάρτη (7/2) έρχεται το ντέρμπι κόντρα στην Ομόνοια και ίσως αυτό να είναι το πρώτο σου ματς με την φανέλα της Ανόρθωσης. Νιώθεις έτοιμος;

«Κοιτάξτε μόλις ήρθα στον σύλλογο και γνώρισα τους συμπαίκτες μου και είδα τα συστήματα. Αν ο προπονητής με επιλέξει και αποφασίσει πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα είμαι έτοιμος. Βλέπουμε μόνο το παιχνίδι».

Προφανώς και θα γνωρίζεις πως οι οπαδοί της Ανόρθωσης είναι από τους πιο ένθερμους και υποστηρίζουν πολύ την ομάδα τους. Ένα σχόλιο για τον κόσμο.

«Ναι άκουσα αρκετά καλά πράγματα και η υποστήριξη που έχει ο σύλλογος είναι απίστευτη. Από την μεριά μας οι ποδοσφαιριστές πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό και να προσπαθούμε συνεχώς».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ