«Φαινόμενα μηδενιστικής κριτικής καλό είναι να αποφεύγονται» (βάζει τάξη ο Παν. Συ. Φι.)

Ανακοίνωση κατά της μηδενιστικής κριτικής εξέδωσε ο Παν. Συ. Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου, ενθαρρύνοντας ταυτόχρονα τον κόσμο της ομάδας να κατακλύσει το «Μακάρειο» την Κυριακή.

Αδέλφια,

Δεν μάθαμε ποτέ να μασάμε τα λόγια μας, έτσι και τώρα θα πούμε τα πράγματα με το όνομα τους. Δυστυχώς προχθές η ομάδα μας δεν κατάφερε να πάρει όσα εδικαιούτο στον αγωνιστικό χώρο. Δεν κρίνουμε κανένα εκ του αποτελέσματος γιατί ξέρουμε ποια είναι η ομάδα μας και όσα έχει καταφέρει μέχρι σήμερα. Εξάλλου δεν πρέπει να ξεχνάμε που βρισκόμασταν τα τελευταία χρόνια και που βρισκόμαστε σήμερα. Οι στόχοι που έχουν τεθεί από την ομάδα βρίσκονται στα δικά μας χέρια και ΜΟΝΟ από μας μπορεί να κριθεί αν θα τους πετύχουμε ή όχι. Φαινόμενα μηδενιστικής κριτικής καλό είναι να αποφεύγονται για το καλό της ομάδας ειδικά από άτομα που έρχονται γήπεδο μόνο στα «μεγάλα» παιχνίδια.

Είναι απ΄τα ίδια άτομα που δεν δεχόμαστε να κρίνουν αν είναι ορθή ή λανθασμένη απόφαση το να απέχουμε στους αγώνες της ομάδας μας όταν υφίσταται το μέτρο της ταυτοποίησης είτε εντός είτε εκτός έδρας. Η Ανόρθωση για μας δεν είναι ένας αγώνας 90 λεπτών, δεν είναι τα 10 «μεγάλα» παιχνίδια, δεν είναι μόνο οι νίκες και τα τρόπαια. Ανόρθωσις για μας είναι αγώνας καθημερινός, νυχτοξημερώματα με οπαδική δράση, εκδρομές σε κάθε γωνιά του τόπου. Ανόρθωσις για μας είναι ο τρόπος ζωής μας. Το αν τα γήπεδα γίνονται εκκλησία με την απουσία μας, ας το δουν οι διοικήσεις των ομάδων και ας πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Επειδή εμείς δεν ξεχνάμε ότι στον πρώτο αγώνα απουσίας μας εντός, όλοι έλεγαν «εκπληκτική ατμόσφαιρα». Η διαφορά τότε ήταν ότι ο αγώνας ήταν νικηφόρος για την ομάδα μας ενώ προχθές όχι. Αυτή είναι η διαφορά μας εξάλλου, ότι εμείς δεν χρειαζόμαστε μια νίκη για να τραγουδήσουμε. Στις ήττες τραγουδάμε πιο δυνατά.

ΚΥΡΙΑΚΗ ΟΛΟΙ ΜΑΚΑΡΕΙΟ

Ετσι και τώρα. Την Κυριακή έχουμε έναν νέο αγώνα στον οποίο θα είμαστε παρών. Σε ένα αγώνα που θα μετρήσουμε δυνάμεις και ψυχικά αποθέματα. Θα δούμε πόσοι πραγματικά ακολουθούν την ομάδα για τα ιδεώδη της. Θέλουμε να δούμε όλους τους ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΕΣ να γίνονται ασπίδα του κακού αποτελέσματος. Πάμε να τραγουδήσουμε για την Ιδέα μας.

Τα εισιτήρια προ-πωλούνται ήδη σε όλες τις πόλεις. Για ώρες συγκέντρωσης και αναχώρησης θα ενημερωθείτε από τα κλιμάκια σας.

Υ.Γ. Για την προκλητική αστυνομία δεν θα αναφερθούμε προς το παρών για τον στρατό που κατέβασε στο «Αντ. Παπαδόπουλος» προχθές. Θα βγάλουμε τα συμπεράσματα μας για κάτι που έχουμε υπόψην μας στο άμεσο μέλλον.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ – ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ