Έφθασε στα πρόθυρα αυτοκτονίας! Πήρε και σχοινί…

Στα πρόθυρα της αυτοκτονίας έφθασε ένας πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας μας, ο Ντελρόν Μπάκλεϊ. Ο Νοτιοαφρικανός σε συνέντευξη του στη Γερμανία, ανάφερε ότι το 2005 ήταν μία κακή χρονιά για εκείνο στην Ντόρτμνουντ, μιας και σε 28 παιχνίδια δεν σημείωσε ούτε γκολ, ούτε έδωσε ασσίστ.

Αρχικά ανάφερε: «Πήγα σε μια συγκέντρωση με οπαδούς της ομάδας, με έβρισαν και με έφτυσαν».

Για να συνεχίσει με τη ψυχολογική κατάσταση που βίωνε τότε, λέγοντας πως η δίχρονη κόρη του, είχε πτώση από τις σκάλες του σπιτιού του, με τον ίδιο να παλεύει με τη κατάθλιψη που τον κυρίευε.

Χαρακτηριστικά ανάφερε: «Μία μέρα πήρα την απόφαση να τερματίσω τη ζωή μου». Μάλιστα ανάφερε και τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες πως είχε ήδη πάρει σχοινί και σχεδίαζε να κρεμαστεί από το μπάνιο του σπιτιού του. Στη συνέχεια ανάφερε πως προσευχήθηκε σοτ θεό και η σκέψη πως η κόρη του θα μεγάλωνε χωρίς πατέρα τον έκαναν να αλλάξει γνώμη, με τον δανεισμό του μάλιστα στη Βασιλεία να αναπτερώνει το ηθικό του.

Σήμερα ο  Μπάκλεϊ εργάζεται ως βοηθός στην Amazulu FC, ομάδα της πρώτης κατηγορίας της Νοτίου Αφρικής, ενώ παράλληλα συμμετέχει και στο Dancing with the Stars, της Νοτίου Αφρικής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ