«Έχουμε πολύ καλές παίκτριες, έχουμε πολύ καλούς προπονητές, έχουμε τους καλύτερους οπαδούς…»

Έχουμε πολύ καλές παίκτριες, έχουμε πολύ καλούς προπονητές, έχουμε τους καλύτερους οπαδούς και θέλουμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα, αναφέρει μεταξύ άλλων στην επισκόπηση του ψεσινού αγώνα με ανάρτηση της στο facebook η γυναικεία ομάδα πετόσφαιρας του συλλόγου μας.

Αναλυτικά ολόκληρη η ανάρτηση:

Με σταθερότητα και συνέπεια στο πλάνο, ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ της Ανόρθωσης ήταν συνεπέστατη στο ραντεβού της τελευταίας αγωνιστικής της κανονικής περιόδου του Πρωταθλήματος 2017-18. Νίκησε τον Απόλλωνα με 3-0 σετ (25-22, 25-22, 25-15) κι ανέβηκε στην κορυφή της βαθμολογίας, για πρώτη φορά φέτος. Έχοντας συγκάτοικους, τον Απόλλωνα και την ΑΕΚ.

Τα βαθμολογικά δεδομένα, επιβεβαιώνουν σκληρή μάχη μέχρι το τέλος για την ανάδειξη της πρωταθλήτριας. Ακολουθεί η τελική φάση, ένα μίνι πρωτάθλημα ανάμεσα στις τέσσερις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος (Ανόρθωση, Απόλλων, ΑΕΚ, ΑΕΛ). Η Ανόρθωση Αμμοχώστου ήταν και παραμένει ισχυρή! Εμφανίζεται σωστά στελεχωμένη και ικανή να φτάσει στον στόχο της. Έχουμε πολύ καλές παίκτριες, έχουμε πολύ καλούς προπονητές, έχουμε τους καλύτερους οπαδούς και θέλουμε να κόψουμε πρώτοι το νήμα.

Στον αγώνα με τον Απόλλωνα, έκανε την πρώτη της εμφάνιση το νέο μας απόκτημα, η Κροάτισα Μάγια Μπούραζερ, η οποία άφησε πολύ καλές εντυπώσεις. Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα της ομάδας της Λεμεσού στο πρώτο σετ, οι παίκτριες μας βρήκαν τις λύσεις, βελτιώθηκαν και με μία αντεπίθεση διαρκείας, έφτασαν στη νίκη με αποκορύφωμα την εύκολη επικράτηση στο τρίτο σετ.

Ο προπονητής μας Αλέξαντερ Μπόσκοβιτς χρησιμοποίησε τις ακόλουθες παίκτριες: Κάλια Βασιλείου, Μάγια Μπούραζερ, Στέλλα Ιωάννου, Γεωργία Σταυρινίδου, Ναταλία Μπρατούνχινα, Τζουλιάνα Καετάναο, Χριστιάνα Δαϋιδ (λίμπερο), Ελένη Κακουρή.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ τους φίλους της Ανόρθωσης που ήταν στο Αθλητικό μας Κέντρο στη Λευκωσία (πρώην ΑΤΙ), ευχαριστούμε θερμά τα μέλη της διοίκησης του Σωματείου με επικεφαλής τον πρόεδρο Λοΐζο Λοΐζου, τον γενικό διευθυντή Μαρίνο Μήτρου και όλους τους υπόλοιπους που ήταν δίπλα στις παίκτριες μας, ευχαριστούμε τους χορηγούς που στηρίζουν την προσπάθεια, ευχαριστούμε τα κορίτσια των Ακαδημιών μας και όλα τα μέλη της Ανορθωσιάτικης οικογένειας που επιβεβαιώνουν ότι είμαστε ενωμένοι σαν μια γροθιά.

ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ