«Δεν μπορούμε όμως να συμβιβαστούμε για κανένα λόγο με αυτήν την κωμωδία…»

Ανακοίνωση με την οποία αναφέρει πως παρά το ότι μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος, δεν πρόκειται να υπάρξει συμβιβασμό με την κωμωδία που διατελείται από όσους διαδραματίζουν σημαίνονται ρόλο στο κυπριακό ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου μετά την τελευταία συνεδρία του συμβουλίου του θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη του αλλά και τον κόσμο της ομάδας ότι η απόφαση μας για ΑΠΟΧΗ δεν πρόκειται να αλλάξει. Αναγνωρίζουμε ότι μπαίνουμε στην πιο κρίσιμη καμπή της περιόδου και ότι η στήριξη στην ομάδα είναι απαραίτητη. Δεν μπορούμε όμως να συμβιβαστούμε για κανένα λόγο με αυτήν την κωμωδία. Είμαστε αυτοί εξάλλου που με προχθεσινή μας ανάρτηση κρούσαμε τον κώδωνα του κινδύνου για άδεια γήπεδα για τους επόμενους 3 μήνες. Παρά την όποια προσπάθεια των σωματείων φαίνεται πως και αυτά είναι εγκλωβισμένα από τις ίδιες τις πράξεις τους. Για μας όλοι έχουν ευθύνη για το μαρασμό των γηπέδων.

Δυστυχώς γι’ αυτούς που αποφασίζουν, εμείς θα επιβεβαιωθούμε και αυτοί θα εκτεθούν ανεπανόρθωτα. Αφού γουστάρουν να σκοτώσουν την μαγεία ενός αγώνα ας το κάνουν χωρίς την συγκατάθεση μας. Σκοπός τους ήταν να μειώσουν την βία και να προσεγγίσουν οικογένειες να γεμίσουν τα γήπεδα. Ακόμα προσπαθούν να πείσουν (δεν ξέρουμε ποιον) ότι ο λόγος που απομακρύνει τον κόσμο είναι η βία. Τα κρούσματα εντός γηπέδων είναι ελάχιστα και αυτά με τις ευλογίες τους. Αυτό που απομακρύνει τον κόσμο ΕΙΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. Η ομοσπονδία, η προκατάληψη, το παρασκήνιο, η διαιτησία, η αστυνομία και τα κούφια σας “μυαλά”.

ΑΠΟΧΗ ΑΠ’ ΤΑ ΘΕΑΤΡΑ – ΟΛΟΙ ΚΙΤΙΟΝ

Καλούμε όλα τα μέλη μας να σταθούν κοντά στον Παν.Συ.Φι. και ο πόλεμος μόλις ξεκίνησε. Τους αποδείξαμε την τελευταία εβδομάδα ότι για μας δεν έχει σχέση το άθλημα, το στάδιο, η μέρα και η ώρα. Έτσι θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Το Σάββατο για τον αγώνα με την κούλλα παραμένουμε στους συνδέσμους μας και στήνουμε εκεί τα δικά μας πάρτι. Ενισχύουμε τα δικά μας σπίτια, καμιά καφετέρια και κανένα συνδρομητικό.

Επίσης την Δευτέρα η ώρα 20:30 στήνουμε ξανά το δικό μας πάρτι στο “κίτιον” για το τμήμα φούτσαλ. Ίδιος αντίπαλος αλλά αυτή την φορά για το θεσμό του κυπέλλου. Ο αγώνας είναι μονός και ο νικητής περνάει στην επόμενη φάση. Πάμε να πάρουμε ότι δεν πήραμε την τελευταία φορά.

Υ.Γ. Γι’ αυτούς που συμβιβάστηκαν δεν περιμέναμε κάτι διαφορετικό. Ομάδες δίχως ιστορία, “οπαδοί” δίχως παρελθόν.

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΤΡΟΜΟΝΟΜΟ – ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Με εκτίμηση 

Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ