Τα 12 συμβόλαια που λήγουν

Με το 2018 να είναι πλέον γεγονός, μία ντουζίνα συμβόλαια λήγουν με το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Αναλυτικά πιο κάτω

Αριέλ Αρούς: Το συμβόλαιο του Ισραηλινού πορτιέρο, λήγει με το τέλος της περιόδου. Η υπόθεση ανανέωση δεν θα είναι εύκολη, μιας και ο ίδιος στο παρελθόν δήλωσε πως θα έχει προτεραιότητα να αγωνιστεί σε ένα πιο προηγμένο πρωτάθλημα από το κυπριακό.

Γιώργος Παπαδόπουλος: Το συμβόλαιο του Κύπριου τερματοφύλακα, λήγει με το τέλος της χρόνιας.

Ντάνιελ Πράνιτς: Το συμβόλαιο του γερόλυκου που αλωνίζει από αριστερά, τελειώνει στο τέλος της χρονιάς. Με τα υφιστάμενα δεδομένα, θεωρείται βέβαιο πως θα γίνει ότι χρειάζεται προκειμένου να παραμείνει στην ομάδα και τη νέα χρονιά, μιας και η ηλικία του κάθε άλλο παρά φαίνεται.

Ντουγκλάο: Το συμβόλαιο του θηριώδη Βραζιλιάνου κεντρικού αμυντικού, λήγει με το τέλος της χρονιάς, με την ομάδα μας να διατηρεί όψιον ανανέωσης.

Αράζ Αμπτουλαγιέφ: Ο δανεισμός του Αζέρου λήγει με το τέλος της χρονιάς. Στο συμβόλαιο του υπάρχει όψιον για να τον κρατήσει η ομάδα μας.

Αντρέ Άλβες: Το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου λήγει με το τέλος της περιόδου, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά απίθανο να το εξαντλήσει μίας και αποτελεί το φαβορί για την έξοδο τώρα τον Ιανουάριο.

Ρούμπεν Ράγιος: Το συμβόλαιο του Ισπανού λήγει με το τέλος της χρονιάς, η παραμονή του ή όχι θα εξαρτηθεί πολύ και από την επίτευξη των στόχων της ομάδας.

Ιβάν Μπανταλόφσκι: Είναι ήδη εκτός πλάνων από τον προπονητή οπότε το πιθανότερο, είναι να αποχωρήσει από τώρα από την ομάδα.

Αμποτουλαχί Σιβού: Αναμφίβολα αποτελεί το πιο πολυσυζητημένο συμβόλαιο που λήγει, μιας και εδώ και καιρό γίνεται λόγος αν θα ανανεώσει ή όχι. Με τα υφιστάμενα δεδομένα και με το ενδιαφέρον που έχει αναπτυχθεί γύρω από το όνομα του, θα θεωρείται έκπληξη εάν είναι στην ομάδα μας και τη νέα χρονιά.

Βλάντιμιρ Γκάντσεφ: Ο Βούλγαρος μέσος υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου το οποίο λήγει το καλοκαίρι.

Μιγκέλ Παλάνκα: Ακόμη ένα συμβόλαιο που λήγει με το τέλος της χρονιάς, είναι αυτό του Παλάνκα, με τον Ισπανό να επιστρέφει από τον τραυματισμό του και να καλείται να δείξει την αξία του.

Σεκού Σισέ: Μονοετές είναι και το συμβόλαιο του Σεκού Σισέ, με τον Ιβοριανό επιθετικό μακριά από προβλήματα τραυματισμού, να καλείται να δείξει το καλό του πρόσωπό και να δώσει επιπλέον ώθηση στην επιθετική γραμμή.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ