«Συγχαρητήρια που αρπάξατε ένα σούπερ σταρ ποδοσφαιριστή»

Με αρκετές περγαμηνές μεταγράφηκε στην Ανόρθωση ο Νιγηριανός μέσος Νόσα Ιγιεμπόρ από την Βανκούβερ. Προηγουμένως ο «Νόσα» είχε αγωνιστεί σε Λίλεστρομ, Ρεάλ Μπετίς στην Πριμέρα και Μακάμπι Τελ Αβίβ με την οποία κατέκτησε τίτλους και αγωνίστηκε στα Ευρωπαϊκά Κύπελα. Για την πορεία του παίκτη και τα χαρακτηριστικά του, μίλησαν στο anorthosis24.net από το scorenigeria.com αναφέροντας αρχικά…

«Συγχαρητήρια που αρπάξατε ένα σούπερ σταρ ποδοσφαιριστή»

Για την πορεία του…
«Άρχισε την καριέρα του εδώ στη Νιγηρία, για την τοπική ομάδα FC Abuja η οποία αγωνιζόταν στην τρίτη κατηγορία. Ακολούθως μεταγράφηκε στην πρώτη κατηγορία στην Warri Wolves FC και στην συνέχεια πήρε μεταγραφή για την Λιλεστρομ της Νορβηγίας»

«Εκεί, ήταν ο αγαπημένος ποδοσφαιριστής των οπαδών, πριν πάρει μεταγραφή στην Ρεάλ Μπετίς σε μια κίνηση αρκετών χρημάτων».

Για τα χαρακτηριστικά του…
«Είναι ένας πολύ δυνατός μέσος και πολύ άνετος στο να παίζει το ρόλο του κεντρικού μέσου. Μπορεί να παίζει εύκολα και με τα δυο πόδια και είναι πολύ δύσκολο να του πάρεις την μπάλα».

Αν αγωνίζεται και σε άλλες θέσεις…

«θα έλεγα ότι είναι ένας αμυντικός μέσος, επίσης».

Για την ταχύτητα και τις ικανότητες του…
«Ο Νόσα δεν είναι και ο πιο ταχύς ποδοσφαιριστής. Είναι όμως καλός χειριστής της μπάλας που επιχειρεί το σουτ όταν του δοθεί η ευκαιρία. Σκοράρει κάποια γκολ, του αρέσει να πατά περιοχή. Μπορεί να χάνει και κάποιες ευκαιρίες άλλα όμως δεν είναι επιθετικός για να σκοράρει με ευχέρεια».

«Είναι ένας πολύ καλός ποδοσφαιριστής που θα βοηθήσει την ομάδα σας»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ