Στην Αίγινα και στα Περβόλια

Τη δράση της Κυριακής ανακοίνωσαν με ανάρτηση στο facebook, οι δρομείς της Ανόρθωσης, που θα συμμετάσχουν σε δύο διοργανώσεις, μία στην Ελλάδα και στην Αίγινα προς τιμή του Ιωάννη Καποδίστρια και μία στην Κύπρο και στα Περβόλια.

Αναλυτικά η ενημέρωση:

Συνεχίζεται αύριο (21/1) η δράση των Δρομέων του Συλλόγου μας. Το τμήμα θα συμμετέχει σε δύο διοργάνωσεις σε Κύπρο και Ελλάδα. Φοιτητές και μέλη του Τμήματος μας θα τρέξουν για πρώτη φορά με τον φοίνικα στο στήθος στον 7ο Αγώνα Δρόμου “Ιωάννης Καποδίστριας” που πραγματοποιείται στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αίγινα με σκοπό να τιμήσει τον μεγάλο Έλληνα Ιωάννη Καποδίτρια. Ο Αγώνας αυτός συγκεντρώνει μεγάλο ενδιαφέρον καθώς μεγάλα ονόματα του ελληνικού μαραθωνίου λαμβάνουν μέρος, όπως και πλήθος κόσμου από όλη την Ελλάδα. Τα μέλη του τμήματος μας που θα μας εκπροσωπήσουν στην Αίγινα είναι οι:

Konstantinos Charalambous
Andreas Kyriakou
Giorgos Orfanidis

Σειρά παίρνει ο 21ος Διεθνής Ημιμαραθώνιος που διοργανώνεται από το Σωματείο Δρομέων “Περικλής Δημητρίου” και έχει ως αφετηρία τα Περβόλια της Λάρνακας. Σε αυτό τον Ημιμαραθώνιο θα έχουμε έντονη παρουσία ως Δρομείς της Ανόρθωσης Αμμοχώστου καθώς πηγαίνουμε στα Περβόλια με 12 αθλητές. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία Mayfair Properties και ειδικότερα τον κύριο Ανδρέα Νικολάου και την κυρία Μελάνθη Νικολάου για την ευγενική χορηγία των συμμετοχών και τη στήριξη τους στο νεοσύστατο μας τμήμα. Η εταιρία Mayfair Properties με έδρα το Λονδίνο και τη Λάρνακα, εξειδικεύεται στις αγοραπωλησίες και διαχείριση οικιστικών και εμπορικών ακινήτων, καθώς και στη παροχή υψηλής ποιότητας συμβουλευτικών υπηρεσιών. http://www.mayfair-cyprus.com/

Δυναμώνουμε διαρκώς, για 1911 λόγους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ