Ποδηλατικό Διήμερο στον Πεδουλά

Η ομάδα «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ» διοργανώνει ποδηλατικό διήμερο στον Πεδουλά, από 24 μέχρι 25 Φεβρουαρίου 2018. Η συμμετοχή, για όσους επιθυμούν, μπορεί να μειωθεί ή να επεκταθεί σε λιγότερες ή περισσότερες ημέρες (μονοήμερο ή τριήμερο).

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ:
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν οι αθλητές και φίλοι της Ομάδας «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ» και όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν θα πρέπει να το δηλώσουν, μέσω του inbox της σελίδας της ομάδας στο Facebook «Anorthosis Famagusta Cycling», το αργότερο μέχρι 31 Ιανουαρίου 2018.

ΔΙΑΜΟΝΗ:
Η διαμονή στον Πεδουλά,, θα γίνει στο ξενοδοχείο “Two Flowers” και το κόστος ανά άτομο σε δίκλινο δωμάτιο, συμπεριλαμβανομένου του προγεύματος και του δείπνου (μεζέδες), θα ανέλθει στο ποσό των 35,00 ευρώ ανά ημέρα. Η διαμονή σε μονόκλινο δωμάτιο θα ανέλθει στο ποσό των 45,00 ευρώ ανά ημέρα με τους ίδιους όρους. Η κατανάλωση διαφόρων ποτών δεν συμπεριλαμβάνεται στη τιμή. Οποιαδήποτε άλλα έξοδα κατά τη διαμονή στο ξενοδοχείο ή κατά τη διάρκεια του ποδηλατικού διημέρου θα βαρύνουν προσωπικά τους συμμετέχοντες.
Για σκοπούς οργάνωσης του ποδηλατικού διημέρου αλλά και κράτησης των αναγκαίων δωματίων οι δηλώσεις για τη διαμονή στο ξενοδοχείο θα πρέπει να γίνουν από τους ενδιαφερόμενους απευθείας με το ξενοδοχείο στο τηλ. 22-952372, το αργότερο μέχρι 31 Ιανουαρίου 2018 αναφέροντας ότι η κράτηση αφορά την ποδηλατική ομάδα «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ» και παράλληλα να δηλώνεται, όπως αναφέρεται πιο πάνω, στη σελίδα της ομάδας στο Facebook (inbox).

ΑΣΦΑΛΕΙΑ:
Η ασφάλεια του κάθε συμμετέχοντα στην εκδήλωση είναι αποκλειστική ευθύνη του ιδίου και η ομάδα «ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ» δεν θα φέρει οποιαδήποτε ευθύνη για τυχόν ατυχήματα ή ζημιές που τυχόν υποστούν ή/και προκαλέσουν οι συμμετέχοντες. Επιπλέον κάθε συμμετέχοντας οφείλει να ακολουθεί τον κώδικα οδικής κυκλοφορίας καθώς επίσης να τηρεί και να υπακούει τις οδηγίες του διοργανωτή.

ΣΗΜΕΙΩΣH:
α. Για σκοπούς ασφάλειας σε περίπτωση βροχών η ποδηλασία θα ακυρώνεται.
β. Η συμμετοχή στο ποδηλατικό διήμερο σημαίνει αποδοχή των ανωτέρω.

ΕΝΤΥΠΟ ΥΛΙΚΟ ΔΙΗΜΕΡΟΥ:
https://drive.google.com/file/d/1cZLnkvwdhKIdhk_wHqI7jLh9vJCM6vBO/view?usp=sharing

ΧΟΡΗΓΟΙ:
Alexander College / UWE Bristol
Andreou Brothers Ltd Makita
eGalaxy.com.cy Suunto Cyprus Cyprus
Homi & Isport
Petrolina (Holdings) Public Ltd
Vrachimis Optical House
#WorldNewsMedia
Two Flowers Hotel & Restaurant

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ