Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου:«Το σχέδιο τους είναι παράνομο»

Τις αποφάσεις του κοινοποιεί ο Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου σχετικά με το νέο μέτρο που επέβαλε άμεσα η ΚΟΠ…

ΟΧΙ ΣΤHN ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΗΛΙΘΙΟ «ΝΟΜΟ»

Ο Παν.Συ.Φι. Ανόρθωσις Αμμοχώστου θα ήθελε να ενημερώσει τα μέλη του για τις αποφάσεις που έχει λάβει στην αποψινή συνεδρία όσον αφορά το θέμα που προέκυψε με την παράνομη ταυτοποίηση που ανακάλυψαν οι “αρμόδιοι”.

Μετά από πολλούς προβληματισμούς και συζητήσεις θέσαμε κάτω όλα τα ενδεχόμενα για το πως θα κινηθούμε σαν οργανωμένο σύνολο σε όλο αυτό το φιάσκο που προσπαθούν να φτιάξουν με την πρόφαση “καταπολέμηση της βίας”. Για πολλά χρόνια τώρα προσπαθούν να ρίξουν την ευθύνη για όλα τα κακώς έχοντα του αθλήματος στους οπαδούς, κουκουλώνοντας τα βρώμικα παιχνίδια που παίζονται πίσω απ´ τις κουρτίνες. Και όλα αυτά εις βάρος του απλού θεατή, αυτού που τρέχει κάθε εβδομάδα στα γήπεδα, σε όλα τα μήκη και πλάτη του νησιού με κάθε κόστος.

Πέραν όλων των πιο πάνω, ξέρουμε και ξέρουν ότι το σχέδιο τους είναι παράνομο, αβάσιμο και ανούσιο. Μεγάλη ευθύνη σ´ αυτό έχουν και τα σωματεία αφού οι εκπρόσωποι τους στην ομοσπονδία δέχονται ότι τους υποδείξουν. Ήρθε η ώρα να αναλάβουν και αυτοί τις ευθύνες τους. Όπως και όλοι τους. Αυτοί όλοι που άδειασαν τα γήπεδα και γέμισαν τις καφετέριες. Τα κίνητρα τους φυσικά είναι εμφανής και τα γνωρίζει και το παρδαλό κατσίκι. Δεν θα παίξουμε το παιχνίδι κανενός και δεν θα συμβιβαστούμε ούτε και τώρα.

Μπαίνοντας στην ουσία, η απόφαση μας είναι όπως τηρήσουμε ΑΠΟΧΗ από κάθε παιχνίδι που θα υφίσταται αυτό το μέτρο, είτε εντός έδρας είτε εκτός έδρας. Καλούμε όσους ακόμα ελπίζουν για ένα άθλημα καθαρό χωρίς υπόγεια συμφέροντα, να ακολουθήσουν την απόφαση μας όσο δύσκολη και αν ακούγετε. Δεν θα “παίξουμε” με τον δικό τους τρόπο αλλά θα παίξουν αυτοί με τον δικό μας.

Η απόφαση μας έχει άμεση ισχύ, αρχής γενομένης από τον Κυριακάτικο αγώνα απέναντι στην κούλλα. Παράλληλα καλούμε όλο τον κόσμο όπως μαζευτεί κάτω από την Νότια όπου εκεί θα παραμείνουμε για όλο το παιχνίδι. Δεν θα κάτσουμε σε καμιά καφετέρια αλλά θα είμαστε εκεί, μια ανάσα από την αγαπημένη μας ομάδα και πρώτη γραμμή στους εφιάλτες τους. Κανείς δεν μπορεί να κατηγορήσει την απόφαση μας γιατί για χρόνια τώρα έχουμε αποδείξει επανειλημμένα τυφλή αφοσίωση σ´αυτήν την Ιδέα αλλά και πίστη σ´ αυτό που κάνουμε. Και γι ´αυτά όλα θα πολεμήσουμε ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ. Για να μπορέσουμε να βλέπουμε την αρρώστια μας ΚΑΘΕ σαββατοκύριακο και όχι όποτε επιλέξουν άλλοι για μας.

Υ.Γ. Σάπιο σύστημα, πουτάνα ομοσπονδία – πιάστε τα αρχίδια μας να έχετε αρχεία

Υ.Γ.2 Ενάντια στο μοντέρνο ποδόσφαιρο

ΟΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ ΠΟΤΕ

Με εκτίμηση

Παν.Συ.Φι Ανόρθωσις Αμμοχώστου

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ