Ο Κίκης μίλησε για τον Ντούσαν

Για τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς, κλήθηκε να μιλήσει στην ιστοσελίδα reporter.com.cy, ο Κίκης Κωνσταντίνου. Ο πρόεδρος, με τον οποίο μαζί με τον Μιτόσεβιτς, έκαναν την Ανόρθωση να μεγαλουργήσει εξήρε το ήθος και τον επαγγελματισμό του Ντούσαν.

Για το τι ξεχώριζε από τον Ντούσαν Μιτόσεβιτς:

«Ήταν ένας άνθρωπος με υπέρτατο ήθος και επαγγελματισμό σε ότι και αν έκανε στη ζωή του. Ως άνθρωπος είχε αξιοπρέπεια, ήταν πιστός και αφοσιωμένος τόσο στη δουλειά του όσο και στην οικογένεια του. Ο Μιτόσεβιτς ήταν πάνω απ’ όλα ειλικρινής άνθρωπος με όλους. Με τη διοίκηση, με τους παίκτες, με τους συνεργάτες του και γι’ αυτό αγαπήθηκε απ’ όλους»

Τέλος αναφέρθηκε και στην αποχώρηση του από την ομάδα μας;

«Τα αισθήματα αυτού του ανθρώπου κατά τον πλέον έντονο τρόπο φωτογραφίζονται από το γεγονός πως από μόνος του εγκατέλειψε το πόστο του προπονητή σε στιγμές που η ομάδα θριάμβευε. Ήρθε και μου είπε ότι ήταν ο κατάλληλος χρόνος να δώσει ένα τέλος και αυτό δεν το γνώριζε κανείς. Στη συνέχεια όπου και αν δούλεψε παρέμεινε ταπεινός και αξιοπρεπής» κατέληξε ο Κίκης Κωνσταντίνου που τόνισε πως ο Ντούσαν Μιτόσεβιτς ένιωθε την Κύπρο σαν δική του πατρίδα και αγάπησε τον κόσμο της Κύπρου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ