Κέρδισε και ακόμη ελπίζει…

Τη νίκη με 1-3 πέτυχε απόψε η ομάδα μας επί της ΑΕ Καραβά για την προτελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.

Το πρώτο σετ ήταν κλειστό, δίχως καμία ομάδα να πάρει σοβαρή διαφορά στο σκορ. Στο τέλος το πήρε η Ανόρθωση κερδίζοντας 25-21. Το δεύτερο σετ, οι γηπεδούχου μας ξάφνιασαν, ήταν καλύτεροι και ισοφάρισαν σε 1-1. Η ομάδα μας συνήλθε έγκαιρα από το χαστούκι των γηπεδούχων, ήταν καλύτερη και πήρε το τρίτο και καθοριστικό σετ με 25-14. Το τέταρτο και τελευταίο όπως αποδείχθηκε σετ, ήταν αμφίρροπο όμως στο τέλος η ομάδα μας το πήρε με 25-23, κατακτώντας έτσι το τρίποντο.

Νίκη που δίνει τους τρεις βαθμούς στην ομάδα μας, ωστόσο δεν ήρθε το στραβοπάτημα από πλευράς ΑΠΟΕΛ και ως εκ τούτου, θα πρέπει την τελευταία αγωνιστική να πάρουμε ένα βαθμό περισσότερο από τον ΑΠΟΕΛ, με την ομάδα μας να υποδέχεται τον Παφιακό και τον ΑΠΟΕΛ να φιλοξενείται από την Ομόνοια.

 

Pokka ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ(NT.ΛΕΤΣΙΕΦ):Παναγιωτίδης, Ράμα,Καρακατσάνης, Χατζηφιλίππου, Γκαρσία, Ντουγκριαρένκο – Λίμπερο: Καλαφάτης.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ):Στρουγκάρεβιτς,Μοντόγια,Σπύρου,Κνέζεβιτς, Σόρενσεν, Μπελχαρίνι, – Λίμπερο: Χατζηδαμιανού – Αλλαγές: Γκράμενσντορφ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ