Ανόρθωσις 3 – 1 Εθνικός Άχνας: Νίκη με γκολ στο αποχαιρετιστήριο Σιβού

Παρά το γεγονός ότι με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού η ομάδα μας πήρε διαφορά δύο γκολ απέναντι στον ελλειπέστατο Εθνικό, χρειάστηκε να ιδρώσει για να φτάσει στο τρίποντο. Ο Ντουγκλάο σκόραρε για τρίτο σερί αγώνα, ο Σιβού σκόραρε για τελευταία φορά με τη φανέλα της Ανόρθωσης και ο Καμαρά έβαλε το κερασάκι στην τούρτα στο 89ο λεπτό.

ΕΝΤΕΚΑΔΑ
Ελάχιστα περιθώρια ελιγμού είχε ο Ρόνι Λέβι ο οποίος παρέταξε ότι καλύτερο είχε στη διάθεσή του απέναντι στον Εθνικό. Ο Αρούς διατηρήθηκε κάτω από τα δοκάρια με τους Σιβού, Πηλέα, Σίλντενφελντ και Ντουγκλάο να συνθέτουν την τετράδα στην άμυνα, ενώ λίγο πιο μπροστά παρατάχθηκαν οι Γκάντσεφ και Σιβού. Άλβες και Καμαρά συνέθεσαν το κεντρικό επιθετικό δίδυμο με τους Σισέ και Αμπντουλάγιεφ να δίνουν στηρίγματα από τα άκρα.

ΠΡΩΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Με συντριπτική κατοχή μπάλας αλλά δυσκολία για πάτημα αντίπαλης περιοχής ξεκίνησε η αναμέτρηση με την ομάδα μας να δυσκολεύεται να εκδηλώσει τελική προσπάθεια. Στο 10ο λεπτό ο Αρούς φλέρταρε με λάθος αλλά ευτυχώς ο ίδιος το διόρθωσε, ενώ τρία λεπτά αργότερα ένα σουτ του Σισέ έφυγε δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Μπογκατίνοφ. Άστοχη ήταν και μια προσπάθεια του Βίκτορ στο 19ο λεπτό, ενώ σπουδαία προϋπόθεση δημιουργήθηκε μετά από μπαλιά του Πηλέα και κεφαλιά του Καμαρά που κατέληξε κόρνερ. Στο 28ο λεπτό ο Αράζ έψαξε την απευθείας απειλή με εκτέλεση φάουλ η οποία αποκρούστηκε από τον αντίπαλο τερματοφύλακα με τον επερχόμενο Ντουγκλάο να μη μπορεί να μπει στην πορεία της μπάλας. Ο Καμαρά απείλησε ξανά στο 38ο λεπτό με σουτ μέσα από την περιοχή και ενώ είχε αναλάβει ρόλο δεξιού ακραίου επιθετικού, ενώ η σπουδαιότερη απειλή ήρθε δύο λεπτά πριν το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με μια σέντρα-σουτ του Αράζ να σταματά στο δεξί κάθετο δοκάρι.

ΔΕΥΤΕΡΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ
Μόλις στο 49ο λεπτό η ομάδα μας έφτασε στο ζητούμενο με κοντινή προβολή του Ντουγκλάο ο οποίος σκόραρε για τρίτο σερί αγώνα για το 1-0. Δέκα λεπτά αργότερα ο Καμαρά πήρε παραμάζομα την αντίπαλη άμυνα και κέρδισε πέναλτι το οποίο μετουσίωσε σε γκολ ο Αμπντουλάχι Σιβού ο οποίος ανέλαβε την εκτέλεση τιμής ένεκεν. Αμέσως μετά ο Εθνικός μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά του Ηλία και έδωσε νέο ενδιαφέρον στην αναμέτρηση με τον Λέβι να επιστρατεύει σταδιακά Ματθαίου, Ιωάννου και Χατζηπασχάλη. Ένα λεπτό πριν το φινάλε ήρθε η εξιλέωση για τον Καμαρά ο οποίος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έκανε το 3-1 και έδωσε το τρίποντο στην ομάδα μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ