Home ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ «Η Ανόρθωση θα παραμένει πάντα Ανόρθωση…»

«Η Ανόρθωση θα παραμένει πάντα Ανόρθωση…»

0
«Η Ανόρθωση θα παραμένει πάντα Ανόρθωση…»

Επί της ευκαιρίας των γενεθλίων της ομάδας μας, ο Νίκος Κατσαβάκης μίλησε στην ιστοσελίδα balla.com.cy, με τον άλλοτε κεντρικό αμυντικό και αρχηγό της ομάδας μας, να θυμάται τα παλιά, να σχολιάζει και να στέλνει τις ευχές του στη «Μεγάλη Κυρία».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Κατσαβάκης:

«Ό,τι και να πούμε για την Ανόρθωση, η Ανόρθωση θα παραμένει πάντα Ανόρθωση. Εμείς παίξαμε σε μια εποχή μετάβασης για το κυπριακό ποδόσφαιρο και ευτυχίσαμε να πετύχουμε.

Εκείνη η εποχή ήταν χρυσή εποχή για την ομάδα της Ανόρθωσης. Τα επιτεύγματα τα οποία είχαμε κάνει ήταν πολύ σημαντικά και πολύ μεγάλα. Προερχόμασταν από μία δύσκολη περίοδο οικονομική για την ομάδα και καταφέραμε μέσα σε λίγα χρόνια να παίξουμε στο ψηλότερο επίπεδο.

Μέσα σε αυτά τα έξι χρόνια είναι πολλά πράγματα που πρέπει να κρατήσουμε, η πρόκριση επί της Τραπεζούντας, η πρόκριση στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, τα πρωταθλήματα και τα κύπελλα που πήραμε, όλα μαζί ανέβασαν το επίπεδο μας. Μια καλή ροή πρωταθλημάτων έφερε και τις επιτυχίες στην Ευρώπη. Είχαμε ανεβάσει αρκετά το επίπεδο και της Ανόρθωσης και κατ’ επέκταση και του κυπριακού ποδοσφαίρου.

Τα τελευταία δέκα-δεκαπέντε χρόνια το κυπριακό ποδσόφαιρο έχει κάνει μεγάλα άλματα προόδου. Αυτό νομίζω είναι φανερό από τη συμμετοχή που έχουν σχεδόν κάθε χρόνο στην Ευρώπη οι κυπριακές ομάδες και σίγουρα έχει γίνει πολύ ανταγωνιστικό βλέποντες αρκετές ομάδες να διεκδικούν τον τίτλο.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια ήταν τότε ο πραγματικός αναγεννητής της ομάδας, Μέσα από μία δύσκολη οικνομικά περίοδο, με το πάθος, το πείσμα, το ταλέντο, αλλά και τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις, κατάφερε να την κάνει να πρωταγωνιστεί και αυτό μέσα σε 5-6 χρόνια και είναι τεράστιο επίτευγμα. Ο Τιμούρ πρέπει να θεωρείται ως μία από τις μεγαλύτερες προσωπικότητες στην ιστορία του συλλόγου

Εύχομαι στην Ανόρθωση και στον κόσμο της χρόνια πολλά και ό,τι καλύτερο».