Τα λάθη που δεν στοίχισαν

Την όγδοη της νίκη σε 14 παιχνίδια έχει στο τσεπάκι από προχθές η Ανόρθωση απέναντι σε μια ομάδα που «γιγαντώνεται» στα μεταξύ μας παιχνίδια…

Η Ανόρθωση κατάφερε και πήρε τη νίκη στο 90 φεύγα ενώ ήταν προ του φάσματος μιας οδυνηρής ισοπαλίας ή ακόμη και στο χειρότερο σενάριο της ήττας αφού η Σαλαμίνα στην μια και μοναδική της στο 87΄της αναμέτρησης, απείλησε την εστία του Αρούς.

Σίγουρα θα ήταν ο ορισμός της φράσης «η μπάλα τιμωρεί» αφού η Ανόρθωση κυριάρχησε κλείνοντας την αντίπαλο στο δικό της μισό όμως… υστερούσε όμως στην τελική της προσπάθεια. Και αυτό ήταν το πιο βασικό λάθος που στο τέλος ευτυχώς δεν στοίχισε. Τα τελειώματα στις κλασσικές ευκαιρίες που βρήκαμε στο πρώτο μέρος, δεν ήταν τα καλύτερα. Ενώ στο δεύτερο ημίχρονο οι επιλογές των ποδοσφαιριστών μας ήταν απερίσκεπτες και δίχως πλάνο.

Η χρησιμοποίηση του Μπανταλόφσκι αντί του Πηλέα ήταν γεγονός που σχολιάστηκε αρκετά από τους οπαδούς αφού ο Βούλγαρος προτιμήθηκε να αγωνιστεί στην αντίθετη πλευρά προερχόμενος μάλιστα από μακρά απουσία λόγω τραυματισμού. Ο Βούλγαρος προτιμήθηκε όντας πιο έμπειρος, όμως δεν κατάφερε να βοηθήσει στο επιθετικό κομμάτι. Με ανάποδο πόδι δεν έψαχνε την επέλαση ή να πατήσει τετράγωνα, αλλά να δώσει την μπάλα να φεύγει από τα πόδια του. Η συνύπαρξη του με τον Αράζ στο αριστερό άκρο, ήταν κακή, κάτι που έφερε την ομάδα μας να επιτίθεται μόνο από τα δεξιά και από το κέντρο.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ