Τη θέληση, τη δυναμική, το ταλέντο αλλά και την ανάγκη να την υποστηρίξει περισσότερο ο κόσμος μας, στέλνει μέσω ανάρτησης στη σελίδα που διατηρεί στο facebook, η γυναικεία πετοσφαιρική ομάδα του συλλόγου μας.

ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΑΤΙΚΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΚΑΙ ΜΑΧΗΤΙΚΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ!

Η ομάδα μας προερχόταν από κακή εμφάνιση και ήττα στη Λεμεσό από τον Απόλλωνα…

Αντιμετώπιζε εκτός έδρας την αήττητη και πρωτοπόρο του πρωταθλήματος…

Οι παίκτριές μας αγωνίζονταν ουσιαστικά «με την πλάτη στον τοίχο», αφού ενδεχόμενη απώλεια θα ήταν οπισθοδρόμηση…

ΚΙ ΟΜΩΣ, ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΤΕΘΕΣΑΝ ΨΥΧΗ ΚΑΙ ΠΗΡΑΝ ΕΝΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ ΔΙΠΛΟ!

Με καλή εμφάνιση, ακολούθησαν πιστά το πλάνο και πήραν μία πεντακάθαρη νίκη με 3-0 σετ. Ακόμη κι οι αντίπαλοί μας, με ανακοίνωσή τους, μάς συγχαίρουν θερμά για τη δίκαιη επικράτησή και τους ευχαριστούμε για το επίπεδο που επιδεικνύουν.

Η γυναίκεια ομάδα βόλεϊ της Ανόρθωσης Αμμοχώστου, παρά τις αναποδιές της τελευταίας στιγμής στον σχεδιασμό της (απροσδόκητη αποχώρηση δύο παικτριών μας) σε συνδυασμό με την αποχώρηση άλλων τεσσάρων παικτριών μας λόγω σπουδών, ΔΗΛΩΝΕΙ ΠΑΡΟΥΣΑ ΚΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ.

Αυτή η ομάδα εκπέμπει υγεία, δυναμώνει και θα δυναμώνει με την πάροδο του χρόνου και στέλνει μηνύματα ανορθωσιάτικης θέλησης και μαχητικού πνεύματος!

Θέλει, όμως, και την υποστήριξη του Ανορθωσιάτικου κόσμου. Θέλει γεμάτο το Αθλητικό μας Κέντρο στη Λευκωσία (πρώην ΑΤΙ), θέλει Ανορθωσιάτικη ατμόσφαιρα στην εξέδρα, θέλει Ανορθωσιάτικη στήριξη σε όλα τα επίπεδα για να έχει όλα τα εφόδια να προχωρήσει ακόμη πιο ψηλά!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ