Ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2013 και δεν μπορούσε να πούμε, σε καμία περίπτωση ότι δικαιολόγησε τις συστάσεις που τον συνόδευαν. Φυσικά, να μην ξεχνάμε και την κατάσταση αποσύνθεσης αλλά και τις τραγικές επιλογές, της τότε διοίκησης του Σάββα Κάκου.

Ο λόγος για τον Σάβο Παβίσεβιτς, με τον Μαυροβούνιο κεντρικό αμυντικό να μένει στην ομάδα μας για κάτι λιγότερο από έξι μήνες, μιας και λίγες μέρες πριν την εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου του 2014, αποχώρησε.

Σήμερα ο Παβίσεβιτς, κλείνει τα 37 του χρόνια ζωής, μετά την Ανόρθωση αγωνίστηκε για δύο χρόνια στον Ερυθρό Αστέρας και μία χρονιά στην Σπάρτακ Σουμπότιτσα. Από το καλοκαίρι είναι βοηθός προπονητής στην ομάδα της Σουμπότιτσα, στο πλευρό του Αλεξάντερ Βεσελίνοβιτς.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ