Το τότε παιχνίδι με τον ΟΣΦΠ, για τα προκριματικά του Champions League, θυμήθηκε ο Γιώτης Εγκωμίτης κατόπιν ερώτησης ακροατή.

Ο Εγκωμίτης ανάφερε πως η ομάδα μας μπήκε με πολύ πάθος  στο γήπεδο, έκανε μία πολύ καλή εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο και επικρατούσε ενθουσιασμός. Ωστόσο μία αδράνεια, έφερε την ισοφάριση από τον ΟΣΦΠ, κάτι που έφερε την απογοήτευση στην ομάδα. Στη συνέχεια ανάφερε πως το κίνητρο ήταν πολύ μεγάλο. Αρχικά ο κάθε ποδοσφαιριστής θα έπαιρνε πριμ πρόκρισης 20 χιλιάδες λίρες, ενώ θα ήταν και οι πρώτοι που θα το κατάφερναν τότε…

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ