Παντελή για μεταγραφές και αναθεώρηση στόχων!

Ξεκάθαρος ήταν ο πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή μιλώντας στην εκπομπή Super Sport Arena για την μεταγραφική περίοδο Ιανουαρίου. O πρόεδρος είπε ότι η ομάδα θα ενισχυθεί με στόχο να ενδυναμωθεί, όμως τόνισε ότι είναι νωρίς να μιλήσει για αναθεώρηση στόχων. Σημαντικό είναι ότι η ομάδα είναι εντός στόχων και αρκετά μπορούν να λεχθούν αργότερα… κυρίως αν οι μεταγραφές Ιανουαρίου δώσουν την απαραίτητη ώθηση, όπως είπε.

Διαβάστε τις δηλώσεις του προέδρου

Για τη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη…
«Οπωσδήποτε όλες οι ομάδες θέλουν να ενισχύονται και να διορθώνονται στην μεταγραφική περίοδο. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και εμείς»

Αν η Ανόρθωση έχει καταλήξει στο πλάνο…
«Στην πλειοψηφία είμαστε ευχαριστημένοι από τους ποδοσφαιριστές… άρα αυτό εξ υπακούει ότι ίσως και να μην εξαντλήσουμε τις μεταγραφές».

Αν αποφασίστηκαν οι κινήσεις…
«Δεν έχουμε συγκεκριμένα αποφασίσει ποιες κινήσεις πρέπει να γίνουν. Έχουμε πει τι χρειαζόμαστε και θα πρέπει να ξεκινήσουμε από τον πρώτο ποδοσφαιριστή και μετά να δούμε αν θα έρθει δεύτερος κλπ. Όπως έχουμε πει θα γίνουν προσεγμένες κινήσεις για να βοηθήσουμε την ομάδα όχι απλώς για να κάνουμε αλλαγή για χάρη της αλλαγής

Αν θα γίνει υπέρβαση…
«Υπέρβαση, εξαρτάται για τις επιλογές και αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση»

Αν κάποιος πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος έλεγε ότι η Ανόρθωση στην 15η αγωνιστική θα ήταν στις πρώτες τρεις θέσεις, με αήττητη πορεία…
«Εντάξει θα ήταν ένα πολύ αισιόδοξο σενάριο, διότι είχαμε μια καινούργια ομάδα σίγουρα είμαστε γεμάτη αισιοδοξία αλλά υπάρχει και η ανησυχία να δεις την ομάδα να ανταποκρίνεται στο γήπεδο. Οπωσδήποτε θέλαμε να είμαστε μέσα στους στόχους μας που ήταν η έξοδος στην Ευρώπη και φτάνοντας στον Δεκέμβρη Δόξα τω Θεώ είμαστε ευχαριστημένοι».

Αν αναθεωρούνται οι στόχοι;
«Το θετικό είναι ότι είμαστε εντός στόχων. Οπωσδήποτε είχαμε πει… τέσσερα χρόνια είχαμε μείνει εκτός Ευρώπης και ήταν κάτι που μας πλήγωσε πραγματικά. Αρα, συμφώνων ότι ο στόχος της ευρ΄πης είναι ασυζητητί ο πρώτιστος. Τώρα όσο αφορά αν αναθεωρούνται οι στόχοι είναι γρήγορα, βλέπουμε ότι υπάρχουν ομάδες που είναι αρκετά καλές, υπάρχει ανταγωνισμός και είναι γρήγορα ακόμα να αλλάξουμε τους στόχους».

Για το τι χρειάζεται η Ανόρθωση για να αναφέρει τη λέξη πρωτάθλημα;
«Χρειάζεσαι ποδοσφαιριστές που να έχουνε περισσότερες βοήθειες στον επιθετικό τομέα. Το έχουμε πει ότι παρόλο που δεν πρέπει να παραπονιόμαστε δεν είμαστε σε άσχημα επίπεδα οσο αφορά το σκοράρισμα… ίσως να έχουμε στερηθεί το εύκολο γκολ. Και αυτό είναι κάτι που μας προβλημάτισε γιατί θεωρώ ότι παίζουμε αρκετά καλό ποδόσφαιρο βγάζουμε πάρα πολλές ευκαιρίες που θα έπρεπε να γίνονται περισσότερα γκολ».

Αν θα παίξει ρόλο η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου;
«Όσο αφορά την αλλαγή των στόχων οπωσδήποτε μπορεί να παίξει σημαντικό ρόλο… διότι ανάλογα με τις κινήσεις και τις βοήθειες που μπορεί να πάρει η ομάδα θα δείξει που μπορεί να φτάσει η ομάδα».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ