Όντως… «Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει»

Σβάρνα τις ραδιοφωνικές εκπομπές και τις δηλώσεις στις ιστοσελίδες πήρε η Αλκή αφήνοντας υπονοούμενα για εύνοια της Ανόρθωσης στον μεταξύ μας αγώνα στα πλαίσια της 15ης αγωνιστικής.

Τα παράπονα της «Αθάνατης» που συνεχίζονται τρεις μέρες μετά, εστιάζονται στην φάση του γκολ. Θεωρούν ότι υπήρξε φάουλ από τον Σίβου στην αρχή της φάσης και ενώ η μπάλα ήταν πίσω από το κέντρο και συνεχίζονται στο ότι είδαν – μόνο αυτοί – πως η μπάλα πέρασε έξω από την γραμμή του πλάγιου, λίγο πριν τη τελική πάσα του Νιγηριανού προς τον Αμπντουλάγιεφ που τους κάρφωσε.

Και κάπου εδώ κολλά ο κύριος Νεοκλέους που με τις αποφάσεις του φτάσαμε στο 90φεύγα να παλεύουμε για τη νίκη. Υπήρχε κόκκινη στον Φαντζέσκου στο 6ο μόλις λεπτό για βάναυσο φάουλ στον Σισέ και δεν την υπέδειξε, υπήρχε πέναλτι στον Καμαρά στο 48ο λεπτό που δεν υπέδειξε, πέναλτι και κόκκινη στον Πάρντο στην φάση με τον Καρλίτος που δεν υπέδειξε και πέναλτι στην αγκωνιά εντός μεγάλης περιοχής πάνω στον Σίλντεφελντ από τον Ιτούα που δεν υπέδειξε.

Η Ανόρθωση σε άλλο ένα ματς αγωνιζόταν συνεχώς εναντίων 14ων – και δεν είναι υπερβολή – και στο τέλος εκτίθεται ότι ευνοείται …

Όσον αφορά τον εκπρόσωπο τύπου της ομάδα της Αλκής θα συμφωνήσουμε μαζί του… «Λίγος σεβασμός δεν βλάπτει»!
 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ