«Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ανόρθωσης διαχρονικά ήταν ο ίδιος της ο εαυτός»

Η Ανόρθωση με την έναρξη του δεύτερου γύρου είναι εντός στόχων. Είστε ευχαριστημένοι από την συγκομιδή βαθμών;
«Mπορούμε να πούμε πως σε γενικά επίπεδα είμαστε ικανοποιημένοι από την μέχρι τώρα βαθμολογική συγκομιδή, ωστόσο θεωρούμε πως θα μπορούσαμε να έχουμε ακόμα περισσότερους βαθμούς, ιδίως στα παιχνίδια με την ΑΕΛ και την Πάφο εντός έδρας, στα οποία χάσαμε συνολικά 4 βαθμούς καθώς ήμασταν καλύτεροι από τον αντίπαλο και αξίζαμε να κερδίσουμε».

Αυτά ανάφερε αρχικά ο εκπρόσωπος τύπου της Ανόρθωσης Σάββας Πηλακούτας στο anorthosis24.net σχολιάζοντας πως…

Πλέον, μπαίνοντας και στον δεύτερο γύρο η ομάδα δείχνει να έχει ανάγκες ενίσχυσης. Φάνηκε πως χρειάζεται το βάρος να δοθεί στον επιθετικό τομέα αφού η άμυνα ήταν ένα στοίχημα που κερδήθηκε με τον καλύτερο τρόπο…
«Με τα οικονομικά δεδομένα που είχαμε μπροστά μας το Καλοκαίρι και με τις πολλές αλλαγές που έγιναν πιστεύουμε πως οι μεταγραφές που έγιναν πέτυχαν σε μεγάλο βαθμό. Ο προπονητής είναι ευχαριστημένος από το ρόστερ και θεωρεί πως μπορεί με τους ποδοσφαιριστές που έχει ότι μπορούμε να πετύχουμε τον στόχο μας. Παρ’ όλα αυτά, ο Ρόνι Λέβι βρίσκεται επί καθημερινής βάσεως σε συζητήσεις με τον πρόεδρο έτσι ώστε να βρεθούν οι τρόποι η ομάδα να παρουσιαστεί ακόμα καλύτερη στη συνέχεια, είτε μέσω της δικής του δουλειάς μέσα από τις προπονήσεις είτε με την απόκτηση κάποιων ποδοσφαιριστών. Θα πρέπει ωστόσο να λάβουμε υπόψιν μας και κάποια δεδομένα που υπάρχουν σε κάθε μεταγραφική περίοδο και αυτά είναι το οικονομικό κομμάτι αλλά και το γεγονός πως ο κάθε ποδοσφαιριστής που πιθανό να έρθει στην ομάδα μας θα πρέπει να μπορεί να προσφέρει περισσότερα από αυτούς που ήδη βρίσκονται στην ομάδα και την διατηρούν μάλιστα εντός στόχων».

Για να παραμείνει εντός στόχων πρέπει παράλληλα η ομάδα να είναι συνεπής και στον οικονομικό τομέα. Ήδη ανακοινώσατε κάποιες εκδηλώσεις όπως o χριστουγεννιάτικος χορός με τον Βασίλη Καρρά αλλά και το λαχείο ενίσχυσης. Υπάρχει ανταπόκριση και αν προτίθεστε να κάνετε και άλλες εκδηλώσεις;
«Υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση όσο αφορά τον Χριστουγεννιάτικο χορό προς μεγάλη μας ικανοποίηση όπως και για τους λαχνούς οικονομικής ενίσχυσης. Το θέμα βεβαίως με αυτές τις εκδηλώσεις δεν είναι μόνο η οικονομική ενίσχυση που έρχεται βεβαίως ως αποτέλεσμα όλων αυτών, αλλά σκοπός είναι περισσότερο να δημιουργηθεί ακόμα καλύτερο κλίμα ανάμεσα στον κόσμο, τη διοίκηση, το τεχνικό τιμ αλλά και τους ποδοσφαιριστές Πολύ πιθανό μέσα στον Ιανουάριο να πραγματοποιηθούν κι’ άλλες εκδηλώσεις όπως Fan Day για παράδειγμα και άλλες ιδέες που βρίσκονται προς συζήτηση καθώς ας μην ξεχνάμε πως στις 30 Ιανουαρίου ο ιστορικότερος Σύλλογος αυτού του νησιού μεγαλώνει κατά ένα χρόνο, συμπληρώνοντας 107 χρόνια ζωής και πλούσιας ιστορίας».

Ο κόσμος φέτος δείχνει να είναι πιο μονιασμένος από ποτέ… Πως το εκλαμβάνει αυτό η διοίκηση;
«Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ανόρθωσης διαχρονικά ήταν ο ίδιος της ο εαυτός. Όσο υπάρχει ενότητα μεταξύ όλων όσων αποτελούν το οικοδόμημα της ομάδας τόσο πιο εύκολα μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας και βήμα βήμα να επαναφέρουμε την Ανόρθωση στη σωστή πορεία. Χρειάζεται υπομονή και επιμονή μέχρι να επιτευχθεί αυτό, ωστόσο φαίνεται πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο.
Οπότε είναι ακόμα πιο σημαντικό για την διοίκηση το γεγονός πως ο κόσμος είναι κοντά στην ομάδα και την στηρίζει στις όποιες προσπάθειες για επαναφορά της Ανόρθωσης στα ψηλά, είτε αυτές αφορούν το αγωνιστικό είτε το οικονομικό κομμάτι».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ