Το πρόγραμμα της επερχόμενης αγωνιστικής είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα της ομάδας μας, αφού με νίκη η πίεση θα μεταφερθεί σε άλλα στρατόπεδα. Υποτίμηση βέβαια δεν υπάρχει απέναντι σε μια σκληροτράχηλη ομάδα όπως η Αλκή Ορόκλινη, ωστόσο αλίμονο αν η ομάδα μας δεν επιβεβαιώσει ότι έχει την ετικέτα του φαβορί.

Τρίποντο αύριο στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» θα μας φέρει ξανά στο ρετιρέ μιας και η ΑΕΚ αγωνίζεται μια ημέρα αργότερα. Σημαντικό είναι και το γεγονός ότι άλλες τέσσερις ομάδες με υψηλούς στόχους, αγωνίζονται μεταξύ τους τη Δευτέρα και έτσι θα προκύψουν απώλειες για από δύο μέχρι τέσσερις.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ