Ήρθε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2010, επί ημερών Γκιγιέρμε Όγιος, ως δανεικός από τον Άρη Θεσσαλονίκης. Το πέρασμα του από τους κίτρινους της Θεσσαλονίκης, σε μία εποχή που διένυαν στιγμές δόξας στην ιστορία τους, χαροποίησε πολλούς στην είδηση της μεταγραφής του. Βολιβιανός διεθνής  με παραστάσεις. Οι συστάσεις έλεγαν για το απόλυτο αμυντικό χαφ, που μπορούσε να συνδυάσει το σκληρό παιχνίδι με την τεχνική.

Στην ομάδα μας όμως δεν έμεινε για πολύ. Δεν κατάφερε να διασωθεί από το ναυάγιο, δεν κατάφερε να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της ομάδας και στο ρόλο που αποκτήθηκε και σε συνδυασμό με κάποια προβλήματα απειθαρχίας, οδήγησαν στην αποπομπή του από την ομαδα.

Επέστρεψε πίσω στον Άρη για να δοθεί δανεικός στην Βολιβάρ, ομάδα που πήγε ο Όγιος μετά την απόλυση του από την Ανόρθωση. Λόγω των πολλών τραυματισμών, τερμάτισε την καριέρα του το 2015, στην Οριέντε.

Ο Νάτσο που σήμερα κλείνει τα 37 του χρόνια, διατηρεί επιχείρηση που ασχολείται με ποδοσφαιριστές, μάνατζερ και με τις ασφάλειες τους. Αναντίλεκτα αποτελεί ένα από τους πολλούς ποδοσφαιριστές  που πέρασαν από την ομάδας μας τα περασμένα χρόνια, που είχε αξιόλογο βιογραφικό και λόγω διάφορων συνθηκών δεν κατάφερε να αποδώσει εντός αγωνιστικού χώρου.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ