Με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο facebook, το τμήμα καλαθόσφαιρας του συλλόγου μας, ανακοίνωσε την διοργάνωση μπασκετικής Χριστουγεννιάτικης γιορτής το Σάββατο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Με χαρά ανακοινώνουμε την διοργάνωση της μπασκετικής μας Χριστουγενιατικης γιορτής που θα γίνει το Σάββατο 9/12 στο Λύκειο Αγίας Φύλας μεταξύ 9πμ και 1μμ.

Θα παίξουμε πολλή μπάσκετ μετά μουσικής τόσο οι μικροί που είναι ήδη σε καθορισμένες ομάδες όσο και ο αγώνας μεταξύ γονέων και προπονητών!! Βάλτε όλοι τα μπασκετικά σας και ελάτε να περάσουμε ένα πανέμορφο πρωινό.

Η εκδήλωση θα διεξαχθεί στην υψηλή παρουσία του Αγίου Βασίλη ο οποίος υποσχέθηκε δώρα σε όλα τα παιδιά.???

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ