«Μέσα σε συγκινησιακό κλίμα…»

Σε μια σεμνή και λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα «Τάκης Πελεκάνος» την Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, ο Σύλλογος της ομάδας μας ανακήρυξε τον Δρ Τακη Πελεκάνο Επίτιμο Πρόεδρο της Ανόρθωσης Αμμοχώστου.

Το κλίμα ήταν ιδιαίτερα συγκινησιακό καθ’ όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, καθώς το βράδι της Παρασκευής ξεδιπλώθηκε ένα τεράστιο κομμάτι από την μεγάλη ιστορία που κουβαλά ο Σύλλογος μας.

Αρχικά έγινε αναπαραγωγή ενός εισαγωγικού βίντεο για τις δύσκολες μέρες του 1974 όπως και από το τελικό Κυπέλλου του 1975, για να ακολουθήσει καλωσόρισμα εκ μέρους της πολιτιστικής επιτροπής από τον κ. Μιχάλη Βασιλείου όπως επίσης και χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Συλλόγου κ. Λοϊζο Λοϊζου.

Την παρουσίαση της ζωής και του πλούσιου έργου του κ. Τάκη Πελεκάνου ανέλαβε ο δημοσιογράφος, ερευνητής και συγγραφέας κ. Γιώργος Μελετίου.

Στη συνέχεια ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών κ. Κωστάκης Κοκκινής, ο γυμναστικός και προπονητής της πετοσφαιρικής ομάδας που έλαβε μέρος στο πεναλλήνιο πανεπαρχιακό πρωτάθλημα του 1973, κ. Νίκος Νικολάου όπως και ο αρχηγός και ρέκορντμαν συμμετοχών, κ. Αντώνης Κκαφάς εκ μέρους της ιστορικής ομάδας που κατέκτησε το κύπελλο του 1975 αναφέρθηκαν με σύντομη ομιλία σε εμπειρίες ζωής που είχαν πλάι στον Δρ Τάκη Πελεκάνο.

Ακολούθως, ο κ. Μιχάλης Βασιλείου αφού ανάγνωσε τα πρακτικά  του Δ.Σ. για την απόφαση τιμών στο Δρ Τάκη Πελεκάνο προχώρησε στην απονομή των τιμών στον ίδιο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την αντιφώνηση του Δρ Τάκη Πελεκάνου, μέσα από την οποία αναφέρθηκε σε όλα εκείνα τα άτομα που συνέβαλαν ο καθένας με τον δικό του τρόπο στα δύσκολα χρόνια, έτσι ώστε να παραμείνει ζωντανή η Ανόρθωση ενώ ευχαρίστησε και όλους όσοι αναφέρθηκαν με τα καλύτερα λόγια για τον ίδιο μέσα από τις ομιλίες που προηγήθηκαν της δικής του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ