Οι εικόνες που βλέπετε δεν είναι από κάποια σεισμόπληκτη περιοχή ούτε από κάποια τριτοκοσμική χώρα.Οι εικόνες που βλέπετε είναι από τα γήπεδα στα οποία προσπαθούμε να προπονησουμε 217 παιδιά,217 οικογένειες που μας εμπιστεύονται τα παιδιά τους στις προπονήσεις μας.Κλειστα γήπεδα χωρίς ηλεκτρικό,κλειστά γήπεδα που γίνονται πισίνες στις πρώτες βροχές.

Απολογούμαστε σε όλους τους γονείς για την ταλαιπωρία,για την αναβολή των προπονήσεων και απολογούμαστε και στα παιδιά που ανυπομονούν να έρθουν στο γήπεδο και έχουν να αντιμετωπίσουν αυτά που βλέπετε και διαβάζετε.

Κατάντια και ξεπεσμός.

Ελπιζω να μας ακούν και να μας διαβάζουν οι αρμόδιοι φορείς διότι υπάρχουν τρόποι να κάνουμε την φωνή μας να ακουστεί δυνατά και εκκωφαντικά!

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ