Καλώς τον και τον «κρεμασμένο»…

Λένε πως στο σπίτι του «κρεμασμένου», δεν μιλάνε για σχοινί αλλά κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει για τον ΑΠΟΕΛ και τον Νεκτάριο Πετεβίνο.

Ο υπεύθυνος επικοινωνίας του ΑΠΟΕΛ, παρά τα σόδομα και γόμορα που έγιναν την τελευταία βδομάδα, με παιχνίδια που έπρεπε να διακοπούν, με καραμπινάτα φάουλ που δεν δόθηκαν, στέλνει  τις αιχμές  του για τα παράπονα άλλων ομάδων για τη διαιτησία.

Προσφιλής  η τακτική του ΑΠΟΕΛ, που τώρα που τελείωσαν οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις τους, αφοσιώνονται πλήρως στο κυπριακό πρωτάθλημα, στην προπαγάνδα πως το ΑΠΟΕΛ αδικείται και στην ενασχόληση τους με την ανάδειξη όλων των άλλων σε ευνοούμενων. Σε λίγες μέρες λογικά θα έχουμε και διάσκεψη από τον Πετρίδη, θα μας πει ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει τη δύναμη να στείλει σπίτι του όσους δεν το παίζουν στο γνώριμο 50-50 (Πέναλτι, κόκκινη, διαστολή συστολή γηπέδου κ.ο.κ).

Το θέμα πλέον είναι τι κάνουμε εμείς, αφού ξέρουμε καλά τι σημαίνει ο μηχανισμός του ΑΠΟΕΛ και πόσο ελέγχει πρόσωπα και καταστάσεις, στο κυπριακό ποδοσφαιρικό προσκήνιο αλλά και παρασκήνιο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ