Καυτός Δεκέμβριος για Σιβού, ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα

Έντονη κινητικότητα παρατηρείται στο θέμα του Αμπτουλαχί Σιβού. Ο ποδοσφαιριστής με την εκπνοή της ημερολογιακής χρονιάς, είναι σε θέση να υπογράψει σε οποιαδήποτε ομάδα θέλει.

Ως εκ τούτου, η διοίκηση της ομάδας μας, έχει σε πρώτο πλάνο την επίσπευση των επαφών με τον ποδοσφαιριστή και τον μάνατζερ του που τον εκπροσωπεί σε αυτά τα θέματα. Η πρώτη επαφή που έγινε, ήταν θετική αλλά όταν μιλάμε για τον Σιβού καλό είναι να κρατάμε μικρό καλάθι. Ας μην ξεχνάμε πως είναι ο ίδιος άνθρωπος που την Κυριακή δήλωνε πως θα μείνει για μπλε και το λευκό και την επόμενη ήθελε διακαώς μεταγραφή στην Τουρκία.

Εάν οι επαφές καταλήξουν σε θετικό αποτέλεσμα, τότε θα γίνει επέκταση συμβολαίου έχοντας σε αυτό μία ρήτρα περίπου στις 300 χιλιάδες. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται η ομάδα μας να ψάξει να πουλήσει τον ποδοσφαιριστή. Κίνηση που αφενός θα εξοικονομήσει σημαντικό ποσό από το συμβόλαιο του και θα φέρει και λίγο ρευστό στα ταμεία της εταιρείας, προκειμένου να κινηθεί με περισσότερη άνεση τη μεταγραφική περίοδο. Ήδη τον ποδοσφαιριστή έχουν στα υπόψιν τους ομάδες από το εξωτερικό και δεν αναφερόμαστε στις Έβερτον και Λίβερπουλ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ