Στις νίκες επέστρεψε απόψε η ομάδα μας, που επιβλήθηκε εκτός έδρας της Ολύμπιας Φρενάρους με 3-1 σετ. Το πρώτο σετ η ομάδα μας το κέρδισε με 25-20, το δεύτερο με 25-22, οι γηπεδούχοι μείωσαν σε 2-1 κερδίζοντας το τρίτο σετ με 25-23 για να τελειώσει το παιχνίδι με την ομάδα μας να κερδίζει το τέταρτο σετ με 25-19.

Αναλυτικά το ρεπορτάζ του αγώνα από την ιστοσελίδα της ΚΟΠΕ.

Η Ανόρθωση επέστρεψε στις νίκες αφού στην 8η και πρώτη αγωνιστική του Β’ Γύρου κέρδισε την Παρασκευή την Ολυμπιάς Φρ. στη σάλα του Γυμνασίου «Φώτη Πίττα» με 1-3 σετ. Η «Μεγάλη Κυρία» θα  προσπαθήσει στο Β Γύρο να πλασαριστεί στην τετράδα μέσω συνεχόμενων νικών. Η Ολυμπιάς έπαιξε για άλλο ένα αγώνα πολύ καλά έχοντας στη σύνθεση της για πρώτη φορά τον Μαυροβούνιο πασαδόρο Ράϊκο Στρούγκαρ.

Η Ανόρθωση παρά την πολύ καλή εμφάνιση της Ολυμπιάδος Φρενάρους  επιβλήθηκε στο πρώτο σετ με 20-25 σε 20 λεπτά,  κατορθώνοντας να πάρει τους πόντους στο κρίσιμο σημείο.

Στο δεύτερο σετ η εικόνα του αγώνα δεν διαφοροποιήθηκε ιδιαίτερα παρά ρο γεγονός ότι η ομάδα του Φρενάρους ήταν πιο πιεστική. Τελικά, η «Μεγάλη Κυρία» κέρδισε το σετ με 22-25 σε 31 λεπτά αυξάνοντας σε 0-2 σετ.

Η αντίσταση της Ολυμπιάδος έφερε αποτέλεσμα  στο τρίτο σετ όταν οι «μαυροκόκκινοι»  κέρδισαν το σετ με 25-23 σε 31 λεπτά και μείωσαν σε 1-2 τα σετ.

Στο τέταρτο σετ η Ανόρθωση επανήλθε για τα καλά και παίζοντας καλό βόλεϊ κέρδισε σε 25 λεπτά με 19-25 κερδίζοντας τον αγώνα με 1-3 σετ.

ΟΛΥΜΠΙΑΣ ΦΡ. (Π. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ): Πέτρου, Αδάμου. Στρούγκαρ, Γιαννούζοβιτς, Παπέττας, Φιλίπας  – Λίμπερο: Tούρος – Αλλαγές: Γεωργίου.

ΑΝΟΡΘΩΣΗ(Γ. ΓΙΑΠΑΝΗΣ): Μουκασιάν, Παλχαρίνι, Στρουγκάρεβιτς, Σόρενσεν, Κοντίς, Κνέζεβιτς – Λίμπερο: Χατζδαμιανού. – Αλλαγές: Κολάς.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ