Την ήττα από την ΑΕΛ, γνώρισε η ομάδα Κ18 γυναικείας καλαθοσφαίρισης του συλλόγου μας. Στα αξιοσημείωτα είναι το πολύ καλό κλίμα που υπάρχει στην ομάδα και η θέληση για βελτίωση. Μάλιστα στην ενημέρωση γίνεται λόγος και για τον κόουτς Άριστο Αρίστου, που τη Δευτέρα έκανε χειρουργείο και την Τετάρτη ήταν στο γήπεδο.

Αναλυτικά η ενημέρωση από την επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook.

Τετάρτη 13/12/2018 : K18 Γυναικών : ΑΕΛ -Ανόρθωση

Η ομάδα μας έχασε από την ΑΕΛ με μεγάλη διαφορά απόψε. Πολλά συγχαρητήρια στην αντίπαλη ομάδα για τη νίκη.

Όσο για την ομάδα μας ότι και να πούμε είναι λίγο. Καταρχήν κοιτάξτε την φωτογραφία: Οι κοπέλες αγκαλιασμένες, αγαπημένες και πιο δεμένες μεταξύ τους από ποτέ. Καταλαβαίνουμε πως έχουμε πολλή δουλειά ακόμα μαζί τους και τα καλύτερα θα έρθουν.

Τέλος ότι και να πούμε για τον προπονητή μας Άριστο Άριστου θα είναι λίγο. Την Δευτέρα υποβλήθηκε σε εγχείρηση αποκατάστασης τένοντα στο χέρι και την Τετάρτη στο γήπεδο με τα κορίτσια του. Ούτε του πέρασε από το μυαλό να λείψει να μην είναι μαζί τους.

Η αφοσίωση του προπονητή και δέσμευση του με το άθλημα και τις παίκτριες του είναι όλα αυτά που μας κάνουν να είμαστε σίγουροι για όλα τα καλά που έρχονται για αυτή την ομάδα.

ΚΑΝΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Tο anorthosis24.net δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε ή/και να διαγράφουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το anorthosis24.net ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ