Άρης 0 – 2 Ανόρθωσις: Με στυλ Ανορθωσιάτικο…

Την τρίτη της νίκη πέτυχε απόψε η ομάδα μας, που επιβλήθηκε του Άρη με 0-2. Το γόρδιο δεσμό έλυσε ο Ζοάο στο 80′ με κεφαλιά, με τον Άλβες στις καθυστερήσεις να πετυχαίνει το 0-2.

ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Με αλλαγές σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι ξεκίνησε ο Λέβι το παιχνίδι. Ο Ντουγκλάο επέστρεψε αντί του Αρτυματά, με τον Γκάντσεφ να παίρνει τη θέση του Οικονομίδη. Ως εκ τούτου η ομάδα μας ξεκίνησε με τον Αρούς κάτω από τα δοκάρια, τον Σιβού δεξιά, τον Πράνιτς αριστερά και τους Ντουγκλάο και Σίφο στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή ήταν οι Ζοάο και Γκάντσεφ σε ένα πιο ανασταλτικό ρόλο, με τον Ράγιος σε ένα πιο επιτελικό ρόλο. Η τριάδα της επίθεσης αποτελείτο από τον Αράζ δεξιά, τον Σισέ αριστερά και τον Καμαρά στην κορυφή της επίθεσης.

Α΄Ημίχρονο

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ομάδα μας να έχει την κατοχή της μπάλας και να τη γυροφέρνει έξω από την περιοχή του Άρη. Αρχικά στο 5′, ο Αράζ με σουτ έξω από την περιοχή, ανάγκασε τον Νουρεντινόφσκι να αποκρούσει σε κόρνερ.

Στη συνέχεια αν και η ομάδα μας είχε την κατοχή της μπάλας, δεν κατάφερε να γίνει ουσιαστική και να ασκήσει ουσιαστική πίεση στον Άρη. Μετά την πάροδο 25 λεπτών αγώνα, καταφέραμε να γίνουμε πιο ουσιαστικοί στο παιχνίδι μας και να δημιουργήσουμε φάσεις μπροστά από την εστία του Άρη.

Αρχικά στο 27′ απευθείας εκτέλεση φάουλ του Πράνιτς δεν ανήσυχησε τον τερματοφύλακα του Άρη, ενώ στο 32′ χάθηκε η μεγαλύτερη ευκαιρία στο ημίχρονο. Ο Σισέ από αριστερά τροφοδότησε τον Ζοάο, που ήταν μόνος με το τέρμα, όμως πρόλαβε αμυντικός του Άρη να βάλει το πόδι και να απομακρύνει σε κόρνερ.

Πιο παραγωγικό διάστημα για την ομάδα μας, ήταν μετά το 36′ όταν τα κερδισμένα κόρνερ έφεραν φάσεις. Αρχικά το σουτ του Σισέ αποκρούστηκε σε κόρνερ, όπως επίσης και η κεφαλιά του Σίφο, ενώ το σουτ του Σισέ στο 38′ έλυσε τη μίνι πολιορκία.

Το ημίχρονο έκλεισε με την ομάδα μας να έχει 10 κερδισμένα κόρνερ, έξι τελικές εκ των οποίων οι τέσσερις στο στόχο.

Β’ Ημίχρονο

Με όρεξη να απειλήσει τον Άρη και να πετύχει γκολ, μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα μας. Η κυκλοφορία της μπάλας, έφερε κερδισμένα κόρνερ και φάουλ. Στο 52′ ο Καμαρά έχασε σπουδαία ευκαιρία, με τον επιθετικό από τη Γουινέα, να χάνει μία σπουδαία ευκαιρία από το ύψος της μικρής περιοχής δεν βρήκε την μπάλα όπως θα έπρεπε…

Στο 55′ νέα μεγάλη ευκαιρία από τον Ράγιος, με το σουτ του εντός της περιοχής να καταλήγει σε κόρνερ.

Με την πάροδο μίας ώρα παιχνιδιού, ο Λέβι πέρασε στον αγωνιστικό χώρο τους Καλό και Άλβες, αντί των Γκάντσεφ και Καμαρά, μετατρέποντας τη διάταξη σε 4-4-2.

Στο 66′ ο Σισέ έχασε μεγάλη ευκαιρία, μετά που ο Άλβες τον τροφοδότησε, ο Ιβοριανός μπήκε μόνος μες την περιοχή πλάγια, επιχείρησε το σουτ, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Το τέμπο του αγώνα ήταν ίδιο, με τον Άρη όμως στις αντεπιθέσεις του να γίνεται πιο επικίνδυνος. Η λύτρωση ήρθε στο 80′, όταν ο Αράζ από δεξιά επιχείρησε τη σέντρα με αποδέκτη τον Ζοάο, ο οποίος με κεφαλιά και εν μέσω αποθέωσης έγραψε το 0-1. Το τελικό 0-2, σημείωσε ο Άλβες στις καθυστερήσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ