«Τρέχουμε για 1911 λόγους…»

Με καταληκτικό σχόλιο Τρέχουμε για 1911 λόγους, το τμήμα δρομέων της Ανόρθωσης, κάνει αναφορά για την εκπροσώπηση του στο αυριανό Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας.

Αναλυτικά η ανάρτηση των δρομέων μέσα από την επίσημη σελίδα που διατηρούν στο facebook.

«Σάββατο, 11/11/2017. Ένα εικοσιτετράωρο πριν την πιο ιστορική μέρα για το νεοσύστατο Τμήμα της ομάδας μας. Αύριο και για πρώτη φορά στην ιστορία, δρομείς φέροντες το τιμημένο σήμα της Ανόρθωσης, καλούνται ανάμεσα σε 19.500 χιλιάδες αθλητές να αναδείξουν την Αμμόχωστο μας. Βαδίζοντας στα βήματα του Φιλιππίδη και διασχίζοντας την μητρόπολη του Ελληνισμού, οι Andreas Sergiou και Nikos Chou, λαμβάνουν μέρος στον Κλασσικό Μαραθώνιο της Αθήνας, πλέον, ως αθλητές της Ανόρθωσης. Οι αθλητές μας μετά από επίπονες προσπάθειες και εκατοντάδες χιλιόμετρα προετοιμασίας είναι έτοιμοι “ψυχήτε και σώματι” για να αντεπεξέλθουν σε μία από τις πιο δύσκολες και επίπονες διαδρομές. Σε ένα θεσμό ο οποίος θεωρείται η κορωνίδα των παγκόσμιων μαραθώνιων όπου ο τερματισμός και μόνο θεωρείται επίτευγμα, οι δύο αθλητές μας καλούνται να ξεπεράσουν εαυτούς και να μας κάνουν περήφανους ως Έλληνες Κύπριους, ως Ανορθωσιάτες, ως Αμμοχωστιανούς.
Με τη σκέψη μας, λοιπόν, στους αθλητές μας και τη θωριά μας στη Αμμόχωστο τους ευχόμαστε καλή επιτυχία και πάνω απ’όλα υγιή τερματισμό.

“Τρέχουμε για 1911 λόγους”»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ