«Θα ήταν παράλογο να μην υπήρχε πλάνο και προγραμματισμός»

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Ανόρθωσης, Κυριακός Γιάγκου, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 σχετικά με τους στόχους της ομάδας, την δυστοκία της επιθετικής γραμμής, το θέμα της ενίσχυσης και δεν παρέλειψε να αναφέρει πως παρά το γεγονός πως θα μπορούσε η ομάδα να έχει περισσότερους βαθμούς εντούτοις η συμπεριφορά της, ευχαριστεί:

Για το αν υπάρχει ικανοποίηση για τη μέχρι τώρα πορεία της ομάδας:

«Η συμπεριφορά της ομάδας και η αγωνιστική της παρουσία με ικανοποιεί. Θα μπορούσαμε να έχουμε περισσότερους βαθμούς από παιχνίδια με θεωρητικά πιο αδύναμους αντιπάλους αλλά μας ευχαριστεί η μέχρι τώρα παρουσία της ομάδας».

Για τους στόχους:

«Είπαμε ότι από την έναρξη της προετοιμασίας ότι η ομάδα θέλει χρόνο. Δεν είναι θέμα να οροθετηθεί ένας στόχος για να υπάρχει ένα μέτρο. Το θέμα είναι να φτιάξουμε μια ομάδα συμπαγή που θα την απολαμβάνει ο κόσμος και θα μυρίζει Ανόρθωση. Να γίνει ξανά το «Αντώνης Παπαδόπουλος» πόλος έλξης του κόσμου. Δεν έχουμε κανένα παράπονο, θέλουμε να βλέπουμε μια ομάδα όπως σήμερα».

Για το αν υπάρχει κάτι που προβληματίζει, για παράδειγμα η επιθετική γραμμή:

«Μια ομάδα επιτίθεται συνολικά και αμύνεται συνολικά. Έχουμε πλήρη εμπιστοσύνη στο ρόστερ μας, είναι θέμα χρόνου να ξεδιπλώσουν όλοι τις πραγματικές τους δυνατότητες. Τους στηρίζουμε απολύτως. Δεν υπάρχει κάτι που προβληματίζει».

Για το θέμα της ενίσχυσης:

«Υπάρχει πλήρης εμπιστοσύνη στο υφιστάμενο ρόστερ. Η έννοια του προγραμματισμού δεν είναι στατική, βλέπουμε πάντα περιπτώσεις. Θα ήταν παράλογο να μην υπήρχε πλάνο και προγραμματισμός. Οι ανάγκες αλλάζουν, μπορεί να προκύψουν τραυματισμοί. Θεωρώ ότι αν υπάρξει ανάγκη με βάση τις οδηγίες του προπονητή, θα γίνει αυτό που πρέπει».

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ