Συνέχισαν με νίκες οι νεανίδες και οι παγκορασίδες

Με νίκες συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις στα πρωταθλήματα πετόσφαιρας, οι νεανίδες και οι παγκορασίδες του συλλόγου μας. Οι νεανίδες κέρδισαν τον Αχιλλέα Καϊμακλίου, ενώ οι παγκορασίδες κέρδισαν την ομάδα του ΑΠΟΚ.

Αναλυτικά η ενημέρωση όπως αναρτήθηκε στην επίσημη σελίδα στο facebook.

ΝΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΕΑΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΑΝΟΡΘΩΣΗΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες πέτυχε η ομάδα Νεανίδων (U18) της Ανόρθωσης Αμμοχώστου στο Παγκύπριο Πρωτάθλημα. Το Σάββατο το μεσημέρι νίκησε τη μαχητική ομάδα του Αχιλλέα Καϊμακλίου με 3-0 σετ (25-10, 25-8, 25-21) και ξεχώρισε μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας του Β’ ομίλου.

Παρά το γεγονός ότι ο προπονητής μας Μιχάλης Φωτίου δεν είχε όλες τις παίκτριες του (δεν αγωνίστηκαν οι Τζοτρζίνα Κορτούν και Γεωργία Σταυρινίδου), η νίκη ήρθε με σχετική άνεση, ενώ λόγω και της εξέλιξης του αγώνα είχε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσει και αρκετές παίκτριες από την ομάδα των Κορασίδων.

Η ομάδα των Νεανίδων μας παρατάχθηκε με τις ακόλουθες παίκτριες: Ελένη Κακουρή, Θάλεια Χριστοπούλου, Αίγλη Ευγενίου, Μαρίνα Χριστοδούλου, Χριστίνα Γεωργιάδου, Δημητριάνα Ιωαννίδου, Νεφέλη Λαμπρινού (λίμπερο), Μελίνα Λοΐζίδου, Ανδρομάχη Σαββίδου, Αλεξάνδρα Ιωάννου, Χλόη Φίλιππα, Ανδριανή Νικολάου.

Με εύκολη νίκη άρχισε τις υποχρεώσεις της στο νέο πρωτάθλημα και η ομάδα των Παγκορασίδων (U14) της Ανόρθωσης Αμμοχώστου. Σε εξ αναβολής αγώνα νίκησε την αντίστοιχη ομάδα του Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΟΚ) με 2-0 σετ (25-07, 25-03). Ο προπονητής μας Γιάννης Πετρούδης έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες του ενόψει της δύσκολης συνέχειας αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο 18 Νοεμβρίου όταν θα αντιμετωπίσουμε την ΑΕΛ στο Αθλητικό μας Κέντρο στη Λευκωσία (πρώην ΑΤΙ).

Η ομάδα των Παγκορασίδων μας παρατάχθηκε με τις ακόλουθες παίκτριες: Χριστίνα Θεοδότου, Ναταλία Ιωάννου, Κωνσταντίνα Ορφανίδη, Έλενα Τσουτσούκη, Μελίνα Χαριδήμου, Κρυστάλλω Χριστοδούλου, Τατιάνα Αντωνίου (λίμπερο), Λυγία Παμπακά, Κωνσταντίνα Μαυρή, Κατερίνα Δημητρούδη.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ