Στηρίζουν την ποδηλασία μας, τα οπτικά Βραχίμης…

Με ανακοίνωση στην επίσημη σελίδα που διατηρεί στο facebook, το τμήμα ποδηλασίας του συλλόγου μας, ανακοίνωσε τη χορηγική συνεργασία με τα «Vrachimis Optical House».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Anorthosis Famagusta Cycling βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει ότι ο οπτικός οίκος «Vrachimis Optical House» θα βρίσκεται δίπλα στην προσπάθεια της ομάδας μας, ως μία από τις εταιρίες χορηγούς της.

Ο οπτικός οίκος «Vrachimis Optical House» με 60 χρόνια πείρας και εμπειρίας σας προσφέρει τις καλύτερες τιμές και πάνω από όλα την πιο σωστή και επαγγελματική εξυπηρέτηση. Τα καταστήματα σε Λάρνακα και Αγία Νάπα προσφέρουν εκτός από γυαλιά ηλίου, σκελετούς, φακούς επαφής και οπτομετρήσεις από έμπειρους και διπλωματούχους Αγγλίας οπτομέτρες. #VrachimisOpticalHouse

Με την ευκαιρία αυτή, εκφράζουμε τις θερμότατες μας ευχαριστίες προς τον οπτικό οίκο «Vrachimis Optical House» για τη στήριξη και υποστήριξη προς την ομάδα μας.

Άλλες ανακοινώσεις που αφορούν την ομάδα μας Anorthosis Famagusta Cycling θα ακολουθήσουν εντός των προσεχών ημερών. #AnorthosisFamagustaCycling»

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ