Ποιος Λαβόρδε; Αυτό έχει σημασία!

Ενδεχομένως και μόνο ότι το σενάριο επιστροφής του Ρικάρντο Λαβόρδε είναι πια συζητήσιμο, αυτό εκτόξευσε την ήδη ανεβασμένη ψυχολογία των οπαδών από την μέχρι τωρα πορεία, στα ύψη.

Προσοχή όμως, να μην αποπροσανατολιστούμε και εκτροχιαστούμε από αυτή την πορεία απότομα, μιας και στην Ανόρθωση μέχρι σήμερα δεν χαρίστηκε κανένας βαθμός… κατέχοντας μάλιστα τα πρωτεία στις κίτρινες και κόκκινες κατά από όλες τις μεγάλες ομάδες.

Επιπλέον, είναι βούτυρο στο ψωμί των παιδιών με τα μαύρα να μας χαλάσουν το κλίμα και να μας ρίξουν την ψυχολογία στο ναδίρ, για αυτό κόσμος καλείται να προσγειωθεί και να αφήσει την ικανότατη διοίκηση Αντρέα Παντελή να χειριστεί το θέμα Λαβόρδε όπως η ίδια ξέρει καλύτερα.

Μέχρι και τη μέρα που θα μπορούμε να εγγράψουμε κάποιον ποδοσφαιριστή μεσολαβούν 7 αγωνιστικές και 21 διαθέσιμοι βαθμοί. Αυτοί έχουν σημασία και τίποτε άλλο! Άλλωστε από την στιγμή που αποφασίστηκε η διερεύνηση του θέματος Λαβόρδε, και να μην τελεσφορήσει… πρέπει να θεωρείται δεδομένη η μεταγραφική υπέρβαση και ενδυνάμωση της ομάδας στην επίθεση.

Εμάς αυτό που πρέπει να μας απασχολεί είναι οι αγώνες με Ερμή, ΑΕΛ, Σαλαμίνα, Αλκή, Άρη και ΑΠΟΕΛ με τον οποίο ολοκληρώνεται ημερολογιακά το έτος 2017 και τίποτε άλλο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ